Сиа беше просто шега. Работя сама в една стаичка, няма кой да заразя ако не влезе да си говорим на кафенце, но хората биват предупредени и влизат на собствен риск
Какво написак, какво стана.
Стефи разбрах ти намека. Няма да ти се обяснявам сега, кога и къде съм ходила и с какво съм помогнала.
Идвала съм когато е трябвало и където е трябвало и с Радина съм се виждала и сме говорили, макар, че тя едва ли ще ме помни сред народа. И теб и Ирина и Ултра познах, и други познах. И Мини и мъжа и видях и познах. Не съм ви се обаждала, така съм преценила. Не идвам на събрания и срещи, имам си причина!
И други неща правя, ама не и е мястото тук да ги обяснявам. Може би някой ден на чай или кафе, ако оцелея тази седмица.
Не харесвам Бат Бойко, пошегувах се, защото около мен го обвиняват и за скъсаните им чорапи! Ядосвам се, защото моите интелигентни съседки изхвърлят няколко пъти котета и котки. Събират бездомни кучета на улицата и те не ни нападат за сефте. Изхвърлят си боклука в градинката с количката и си изкарват овците, а уж сме квартал на София. Бълхи и кърлежи... Болести...
Съвет с поста си не съм дала. Просто изразих възмушението си. Написах, че точно тези хора всеки ден охкат и ахкат, че искат да се като в Холандия, но те не се държат по Холандски.
Тук има много интелигентни хора, с тях обичам да водя диалог. Затова пиша. Чета с голямо нетърпение и тяхната гледна точка, защото е ценна за мен. Попринцип обичам да общувам с хора. Е в група от 1000 човека, нормално да има хора на различно мнение. Извинявам се, че отново се включих с разсъжденията си, верно никой не е написал: Лиде бе, кажи си мнението ти за съседката, що така и се ядоса. Не мога да кажа на хората как да живеят живота си, когато засяга само техния живот!
Повече с мен и моята съседка няма да ви занимавам