0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,сладурки
както вече съм казвала....а ако не сте разбрали ще го повторя пак.
Правим опити за бебе от 1,3 год. не сме правили никакви изследвания,защото още имаме надежда,че нямаме проблем. Преди две год. имах операция на яйчниците(кисти)
За първи месец се старая толкова с мерене на температура и тестове за Ову.
Моля ви кажете си мнението,да продължавам ли с надеждата,че всичко при нас е наред или да се запътим по пътеката на изследванията.
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 13:48:08 pm от juliana83 »
*
Re: Моля,коментиряйте графиката ми-графиката на juliana83
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2012, 14:01:35 pm »
Здравей, Джулиана!Принципно графиката ти показва двуфазност и според мен е имало овулация.Относно изследванията съм много боса и не мога да ти дам съвет.Като би могла да се допиташ до доки и да направиш някой основни изследвания/просто сега погледнах че опитите са от 1,3год./Преди всичко обаче,трябва да знаеш,че това че не е станало до сега ,незначе че имате здравословен проблем.Много пъти причината да се бави бебо, е в самите нас/в главите ни/.А, относно надеждата-ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!И винаги трябва да вярваш ,че ще успееш за да постигнец целта :babyflips:

Ще ти стискам палчета ,графиката ти да продължи още дълги месеци!! :bfp: :bfp:
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2012, 14:38:29 pm »
Аз някъде съм писала,че и двамата сме с по един развод,аз никога не съм имала бременност,а той е имал две  :balk_47: (как звучи, само:той е имал две)
Едната е прекъсната,а другата е била извънматочна,за това не сме тръгнали по лекари.
Искам да те попитам (понеже аз съм много зле  :oops:) къде точно виждаш двуфазността,на днешният ден ли?
Благодаря ти за отговора и успех на всички,които така мечтаят да станат мами. :bighug:
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2012, 15:01:29 pm »
Здравей Юле :) Първо да започна че искренно ти пожелавам дългите опити скоро да се превърнат в сбъдната мечта и скоро да гушкаш едно прекрасно пухкаво бебче...  :) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:  Кажи ми цикъла ти колкотое , з-то така като гледам с оглед на температурата и ако цикъла ти е нормален 28дневен, си имала овулация на 18ти точно когато не си мерила / тогава би трябвало да е най ниската темп./ А иначе по въпроса ти към Тити, двуфазност е когато температурата след овулацията се увеличава и седи такава, докато не спадне преди следващия цикъл. Тогава до деня на овулация седи по-ниска и след Ову пак нагоре... Общо взето е това. Иначе графиката ти ми харесва, има  :heartbeat: :heartbeat: точно на място, така че се надявам, че това ще ти бъде най-най дългата графика която ще завърши с  :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #4 -: Февруари 08, 2012, 15:34:07 pm »
Оххххх, какво да ти кажа.... този моят цикъл....
от 28 до 30 дни е, за това аз си го водя средно 29 дни.
Така,до колкото разбирам,втората фаза е настъпила на 19 ден,или пак нещо греша?
А относно  :heartbeat: ... с тях нямаме проблеми  :oops:
и в същото време това много ме притеснява,толкова често си имаме :heartbeat: и все не се получава бебока.

П.С. lozenec_girl Много се радвам на твоята графика. От скоро съм във форума и чета почти всичко,научих всички графики наизуст (остава ми още малко,да ги разпознавам коя на кой е  :cheerleader:)
 :bighug:
*
« Отговор #5 -: Февруари 08, 2012, 15:53:28 pm »
Здравей :)
Минавам да ти пожелая успех :) И моят цикъл беше така ту на 28, ту на 30, та и повече...Аз си водих дигитално календарче и то автоматично ми смяташе, че средно аритметично цикъла ми е на 29 дена и следователно О трябва да бъде към 15ти ден. Обаче в месеца в който съм забременяла се оказа, че работата е станала на 17ти ден :) За това мой съвет е да правите кекс през ден от 12ти до 20ти ден от М!
Успех и дано видиш  :bfp: съвсем скоро  :pink_dust_1:

« Отговор #6 -: Февруари 08, 2012, 16:12:13 pm »
Успех мила дано скоро минеш в графиката на бременните..... :D
« Отговор #7 -: Февруари 08, 2012, 16:21:41 pm »
 Здравей Juliana  :welcome_1:.Пожелавам ти много скоро да се преместиш в страничката на майчетата. И според мен ову е имало,ако съдя по б.т. За да не си в неведение,миличка ,пусни си поне хормонални изследвания на теб и спермограма на милото ти. Всички започваме от там . Пожелавам ти всичко да ви е нормално и докъто си направите изследванията,да ни се похвалиш с едно  прекрасно :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Успех сладка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
*
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2012, 17:43:34 pm »
 :welcome3:  mili4ka  pozelavam ti da ne se  zadazrzi6  dalgo  tyk,i skoro da si  pri  mamite mnogo   kasmet :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2012, 09:19:08 am »
 :welcome_1:и от мен :wink:Дано да се преместиш скоро в темичката на бремелинките :bighug: :goodluck:

« Отговор #10 -: Февруари 09, 2012, 09:33:35 am »
 :balk_64: :balk_64: Добре дошла и дано не се задържиш тук много  :goodluck:
« Отговор #11 -: Февруари 09, 2012, 14:02:16 pm »
Дано,дай боже  :balk_81:
Колко бъдещи мами са ми писали в темичката.... това е добър знак, все едно съм се отъркала в коремчетата  preggo preggo preggo
Но аз вече толкова много месеци се надявам и съм такъв неописуем песимист,че простоооооо хич не го чакам.
« Отговор #12 -: Февруари 09, 2012, 14:13:25 pm »
Хайде пускай новата темичка,че да се нарадваме............ :D
« Отговор #13 -: Февруари 09, 2012, 20:00:02 pm »
 Хайде  мила сега е твой ред да ти се караме :balk_77:. Абе дете,я се радвай на живота и не се вживявай толкова много. Понякога не се получава само от притеснение миличка. Ще стане бебчето,как няма да стане :balk_103:. Малко търпение още. Нали казахме тази година всички ще си имаме :babyflips:. Хайде горе главата и само напред. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21:
« Отговор #14 -: Февруари 10, 2012, 08:59:40 am »
  Нали казахме тази година всички ще си имаме :babyflips:.
 :good_post: :good_post:

« Отговор #15 -: Февруари 10, 2012, 13:00:33 pm »
Ще стане бебчето,как няма да стане :balk_103:. Малко търпение още.
Ти наистина си много голям оптимист. До някъде и аз съм така,но когато не става на въпрос за мен..... но 1,4год е доста дълго време и вече....
« Отговор #16 -: Февруари 10, 2012, 19:43:32 pm »
Така е миличка. Оптимист съм и слава Богу че е така иначе не знам как щях да издържа толкова години. А ти не трябва да се притесняваш  толкова много. Ти си много млада и имаш цялото време за да постигнеш всичко в живота си. Много късмет сладка и дано си  от късметлийките този месец :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: .
« Отговор #17 -: Февруари 11, 2012, 17:38:49 pm »
Айде,дано да е това моят месец  :oops: :oops: :oops:
Днес ми е много кофти ден и съм в едно скапано настроение (правихме помен на моят дядко-40дни) :balk_145: :balk_145: :balk_145:.......... Отгоре на всичкото чувствам едни такива болки в яйчниците, като все едно ще идва гадината....

П.С. Изчезван за няколко дни,може би 5/6 и няма да мога да следя БТ  osi_7
но сигурно ще сложа едно  :heartbeat: , че изчезна цвета от моята графичка  :oops:
Целувчици,много,много.... и  ще ми липсвате. :lol:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #18 -: Февруари 15, 2012, 20:32:50 pm »
Дано това да е найстина твоя месец! Вяра, надежда и любов! Много късмет и щастие ти желая! osi_9 :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
*
« Отговор #19 -: Февруари 16, 2012, 12:00:57 pm »
 :goodluck: :bfp: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br