Благодаря Denis
БТ съм мерила всичко на всичко 3 цикъла.
Първите два - графика като слънце, тестове за ову - положителни, когато си трябва.
Ходих при кварталната гин-ка - тя каза не виждам причини да не става, ето ти Dufaston и ако до 3 месеца не стане бебе, отивай в клиника. Втория цикъл го пих, но докато го пих изчетох почти целия форум и прецених че не трябва(ама си го довършх за тоя цикъл).
На третия цикъл (след Dufastona) нещо се пообърках, тестовете ту +, ту -, графика - ужас, ама FF отчете че имало овулация.
На четвъртия бях на лекар. Неговото заключение беше че третия цикъл може да е имало, ама може и да е нямало ову, да не меря БТ и аз спрях; за четвъртия - ову-то - може да е имало, ама може и да е нямало(тестовете за ову - положителни).
Този цикъл (пети) направих хормоните и ще ходя на фоликуметрия, да видим "що е то овулация и има ли почва у нас".
Предстоят ми цветна снимка и посткоитален тест и предполагам че тогава ще се разбере какво ще следва по нататък.
Възможно ли е Dufaston-а да е повлиял на LH-то и да го е смъкнал толкова, та още да не може да се оправи (това в случай че LH-то си е било в норма, което не се знае), при положение че е минал един цикъл в който не съм пила нищо, като изключим витамините?
Сори, стана малко дълго и объркано
Пожелавам на всички в най-скоро време да се похвалим с
![goodluck :goodluck:](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/good_luck.gif)