Elena B , ето тук най-обща информация за херпес симплекс /доколкото разбирам за това говориш/
http://www.puls.bg/illnes/issue_259/Аз лично си го имам този вирус откакто се помня, пък кога и как съм го прихванала - нямам идея. На мен ми избиват херпеси по устата при болест, някакъв силен стрес и като ми е много паднал имунитета като цяло. Понеже съм свикнала с появата им чат-пат - не ме притесняват особено, а що се отнася до Дани - при него още не са се появявали, но вероятно съм го заразила и него още като бременна. Ако не съм, за всеки случай избягвам да го целувам и да се навирам в него, когато ми е "пресен" херпеса. В интерес на истината, майка ми никога не е имала херпес въпреки, че цял живот съм се "навирала" в нея...как се получава този номер обаче - нямам идея.
Breiv , моментът в който Дани започна да се изправя в кошарата - доведе до окончателното ми отказване от опити да го накарам да спи в нея.
То и преди това трудно се получаваше и все не беше задълго, но след като ревеше изправен в нея и всякакви гимнастики и уговорки от моя страна водеха само до поредно изправяне и още рев - вдигнах ръце. И понастоящем спи в моето легло, а докога ще я караме така - не се наемам да предвидя. Но при нас проблемът си е друг - той по принцип не иска и не иска да седи в тази кошара и това си е.
Щом Крис не реве в леглото си, а само си играе и все пак на ръце има приспиване, а после да го слагаш там...ами май по-добре така, отколкото както е при нас. Може би като му попремине ентусиазма от "откриването на новите възможности", пак ще си заспива кротко в леглото.
П.П. Сега виждам, че и
Bobbie счита това положение за временно при вас.