Сега се сещам, че като отивахме за трансфера, в асансьора се качи някакъв мъж с бяла манта и като натиснахме 7ми етаж, вика-аз се казвам "доц. Иванов' (примерно, бях толкова ентусиазирана, че не запомних) и съм завеждащ на катедра..."еди каква си" и ви казвам, че щом сега се качихте с мен, ще съм ви на късмет.
Та не знам кой точно ми беше съвсем късмета, макар в съзнанието ми да изниква един оранжев образ, но подейства Така че сега ние тук сме ти на късмет и вярваме, че ще се похвалиш скоро :*
и аз малко да оспамя темата, за което се извинявам.
, още когато бях млада на 26 год. една гледачка ми каза, че ще забременея трудно / ПКЯ/, но един доктор във Варна ще ми помогне. Тогава не повярвах / къде е Варна та аз съм на 600 км., кого да търся и как /и я пратих да пасе трева.
Омъжих се на 29 и се почна стимулации, спермограми и т.н n-наброй.
2 опита инвитро и пълен провал - напълно отписани - донорски Я., Е., осиновяване.
Вече сме почти на 38 год.
Съвсем скоро, след това, по неведоми пътища се срешнах с жена забременяла при нашия док. на 45 год. при това със собствени.
Е какво се случи забременях от първи опит, при това не отписани, а шампиони - качествени Я., НОРМОЗООСПЕРМИЯ.
Обаче за да ти е гадно не спираме до тук, поради възраст искат амниосинтеза в София, и тогава с нощния влак при сняг до кръста бегом във Варна. Нищо подобно детето е напълно здраво и вече ще направи 4 год. Аз съм "парен каша духа", и все си задавам въпроса - ами ако не беше Александров?????
Мили момичета, аз леличката или бабичката, както искате, Ви задължавам да
УСПЕЕТЕ.
Но едно да знаете като
Александров втори няма.
Бъдете благословени.