Теди ми взе думите от устата, изключително противна ми стана тази жена при все, че я виждах за първи път в живота си. Ако някой роднина на моя мъж си позволи да използва такива думи по наш адрес и то в коридор пълен с 'ялови', вярвай ми, до партера щяха да ме чуят. И определено при Александров не ти трябват връзки. Аз отидох при него за първи път януари 2006 и уговорихме лапаро за пролетта. През месец май записах час (тогава той имаше частен кабинет до ЖП гарата) като ме видя той дойде директно при мен и каза - Ха, дойде ли време за лапарото! (беше ме виждал един единствен път преди 5 месеца за около 20 минути!)Юни 2006 направих лапарото и следващия път той ме видя чак 2011 година. Остана изумен, че вече съм без тръби, каза- Ама как така бе, кой я направи тази простотия, аз помня - при теб всичко беше перфектно! Минаха почти 6 години, а той си спомня лапарото ми в детайли! Този човек не се интересува от връзки, а от пациентите си! Скръцни и със зъби на тази госпожа без да се притесняваш! Тя не ти е нужна за пред него!