Казаха ми да направя тест на 29.09 не е ли много чакане? Някой правил ли е по-рано?
Това е стандартния срок, който дават на всички - тест 2 седмици след трансфера. Но ако не изтраеш, естествено може и по-рано...стига да е твърде рано все пак
При мен пункцията беше на 16-ти септември 2008, трансфер на 21-ви, на 29-ти шуърчек положителен и кръвен 130. 29-ти всъщност се явяваше 13-ти ден след пункцията (т.е. оплождането). Официалната дата за тест ми беше 5 октомври, но кой ще ти чака толкова
, аз още на 27-ми дори правих един супер таен тест вкъщи, който излезе с блеееедичка чертичка
Но мен ме остави, аз не мога да трая
По принцип не ти препоръчвам да бързаш толкова - не за друго, ами да не се разочароваш от евентуален отрицателен резултат, а пък да се окаже, че просто е било твърде рано, за да отчете теста...Ако все пак не можеш да утраеш до 29-ти, според мен след 25-ти спокойно можеш да опиташ - дотогава ще са минали 14 дни от пункцията...
Успех и стиснати палци на теб и всички останали момичета в есенните процедури! Такива мили спомени пазя от септември и аз...и така ми се ще пак
...че ми иде ей ся да се изстрелям пак на диванчето в коридора