TEDI недей да се виниш, аз смятам че проблемите с пъпната връв са наследствени, а не предизвикани. Когато станеш към 30 г.с като ти записват тоновете на бебето именно това ще следят - дали няма случайно недостиг на кислород и кръв до бебето, ако проблема още го има до тогава, ще го следят по-често от нормалното. При мен така на първия запис имаше няколко резки отклонения в тоновете на бебето и акушерката се усъмни да няма някакъв проблем с пъпната връв, но се оказа че всичко е наред.
Misty успех и чакаме да се похвалиш
роузи тук се слага бебето по гръб, а настрани само през деня и някой трябвало постоянно да е с бебето докато спи настрани. Поне така ми обясниха
Незнам вече, всеки знае по различен начин за това се чудя дали да не взема такова "матраче" за да знам че главичката ще е винаги леко повдигната...
Поне тук е страшен хит, в магазина всички са изкупени, дори и на тази висока цена..
ginger на мен ми се подуха краката веднъж покрай Коледа и много се изплаших, обаче ми мина след 2 дена като престанах да пия течности след 7 ч. вечерта. Сол не ям много за това не съм я спирала, но на мен проблема главно ми идваше че пих над 2 литра чайове след 7-8ч вечерта
И от стоенето права дълго време на едно място..т.е.не да се разходиш, а например да седиш над печката 2-3 часа.
Онзи ден ми се надуха за 2ри път, ама чакахме гости и аз готвих 2-3 часа и после те не се усетиха много много и седяха в нас 5 часа и вече накрая от заседяване всичко ме болеше - всяка една кост в тялото ми. Като си свалих чорапите, лошо ми стана
Ама приятеля ми ме масажира към 40-50 мин, легнах си рано и на следващия ден всичко си беше наред.Пробвай да си държиш високо вдигнати краката.