роузи радвам се, че ти харесва
Ох вече нямам търпение да я обличам на малката госпожица
Ох не трябваше да ми го казвате този С&А, разгледах го и естествено 60% от нещата ми харесват :lol:Цените са същите като от уеб сайта който аз ви постнах, само дето е по-малко изборът. Иначе аз си казах, че след тази рокля НИЩО повече не купувам, че имам 2 шкафа с дрехи вече, обаче сега харесах 3 рокли и едни дънки от вашия С&А и много ме сърби ръката да взема кредитната карта на таткото
Днес бях в болницата, видяхме родилното и таткото почти не припадна...май започна да достига до него, че ще раждам скоро
много съм доволна, болницата е страхотна. Понеже обещах да пиша за упойките след срещата си с анестезиолога, ще ви кажа накратко какво ми каза. Общо взето след като ми обясни горе долу видовете упойки, се моля на Господ да не ми се налага да ме приспиват с пълна упойка. До сега имам 2 кратки операции с пълни упойки и си мислих, че знам какво е, но се оказа, че упойките за по-леките операции нямат нищо общо с тези които слагат за тежки коремни операции като секциото. Пълна упойка слагат само по спешност и в краен случай, иначе само епидурална се използва, защото е много по-безопасна и рискът от негативни последствия е в пъти по-малък от пълната упойка. Епидуралната упойка не е кръвна, а локална и не достига до централната нервна система, за разлика от пълната упойка. Също така, за пълната упойка ще се наложи да ви интубират, защото няма да може да дишате сами, ще бъдете на апаратно дишане и после излизането от упойката наистина може да е до 24ч. (ако имам грешки с медицинските термини се извинявам, но това е превод от френски с много мъка и услия от моя страна
)
П.С Имайте в предвид, че на един анестезиолог му е много по-лесно да ви приспи с пълна упойка, отколкото да се занимава да ви слага епидурална упойка.
jolie16 ще пуснеш ли списъчето, за да видим коя бъдеща мама е поела щафетата от Мисти. Хайде, успех на априлските мами