Благодаря ви много момичета
За сега всичко върви ок, оттоците поспаднаха и кръвното от 12 часа ми е 65/125. Албумина се оказа малко над нормата за това не е страшно.
Обаче, аз както се успокоих че всичко е наред, така цяло нощ не спах от контракции...до сега въобще не съм имала чак такива, още вечерта акушерката видя, че са на 15 мин и ми даде хапче, което не помогна. Днес сутринта контракциите бяха на 10 мин, не бих казала че са много болезнени, за това си мисля да не е фалшива тревога
Ама лекаря ми доста се учуди, че са на 10 минути и в 2 часа пак ще ме проследят на колко минути са....
Според вас дали може стероидите за дробчетата на бебето да са предизвикали раждането
и дали е възможно това да е раждане въобще? Аз все си представях, че като започне до 8-10 часа привършва
През ноща ми се стори и че имам кафеникаво зацапване, ама нали бях сънена и не обърнах голямо внимание...
Благодаря ви пак за подкрепата, аз си седя тука и гледам в тавана...много е скучно, всички момичета около мен са с бебета вече, толкова са щастливи, направо сиаят
Иска ми се и на мен вече, със сигурност както и на всички вас вече