Магаренце,много точно си описала как преминава прегледа в Токуда,да не сме при един и същи лекар:)))А за анестезиолог на кой да се обадя,не насрочва ли лекаря такава среща?Как се казва клиниката на Мазнейкова да я разгледам и нея.
Имел,относно симптомите никак не са задължителни,аз дето се вика за адета не повърнах нито един път,за седем месеца.Радвай се,че имаш лека бременност,аз с каката 5 месеца не можех да хапна нищо и бях постоянно на системи по болниците.Всяка бременност е различна.
За килограмите,започнах стимулация 54кг,забременях 58,сега съм 64-65 мислех си ,че не качвам според таблицата и това е проблем,обаче бебето си расте съвсем в норма,значи всичко е ок.Проблем ами е,че съм нисичка 158см и въпреки малкото качени килца пак съм си като топка:))
Аз цял живот се боря с лошия ми ген ,дето вика моя въздух да дишам качвам,затова сега не си позволявам да ям много сладко и тестено,а и се разхождам всеки ден.От първия път знам ,че в последните 2 месеца се качва най много,надявам се да се вмъкна в препоръчителните 12кг:)