Докато успея да се включа и тя седмицата заминала. Та: Нека баба Марта донесе на всички ви много здраве и късмет! И да си ходи тая зима вече!!!
Ние с момата днес сме си вкъщи - нощес взе да буха една суха кашлица, от която ми настръхна косъма и си я оставих в нас. След обяд най-сетне се наканихме да отидем до лекаря и се оказа, че нищо й няма - нито хрема, гърлото съвсееем леко червено, няма температура, гърдите са й чисти...ама откъде я извади тази кашлица умът ми не го побира...Съответно днес вече започна да пооткашля и не е толкова драматично - явно вирус някакъв, дано ни се размине...В голяма чуденка съм обаче за тържеството утре - много се вълнуваше детето, че ще идва баба Марта, и стихчето си научи, мисля си дали да не я заведа само за тържеството
Докторът каза, че нямало проблем, ама знам ли.
Мише, честит ти ученик! Радвам се, че му харесва на Митака! Дано да свикне бързо и без проблеми!
Ние открихме кампания 2012-2013 за кандидатстване тази години и ми се струва, че дори с точката от яслата няма да ни приемат.
Лис, дано скоро чуеш хубави новини за Никол. Представям си как ти се е свило сърцето. Целувам ви и четиримата.