И ние носим гащи още за 3-4 год., но и аз ги купувам от Англия или Франция. Тук са такива цени, че ... българско взимам само потничета, бельото или ни е голямо или не съм доволна от към цена качество или пък и двете.Между другото винаги като купувам дрехи от БГ е на око и ми еужасно трудно с панталоните и обувките, че нас и лепките не ни ловят.
Ние памперса го махнахме от раз, като съм опитвала преди това, два три пъти през годината. Мисля беше готов още преди яслата, но от както тръгна /навършени 2 год./, ходихме с памперс гащи се затвърди. В яслата е вършил работата под час обаче. Изобщо не си казваше, всъщност до 3-3 и половина години не си иказваше. Ходеше когато го заведат, явно е бил доста стресиран. По голяма нужда категорично отказва да ходи в яслата и градината. Мноооого рядко се случва, но когато аз го взимам.
Сега се опитвам да му втълпя, че не е нужно да казва какво му се прави, а къде му се ходи, но още не осъзнава. Първо пишкаше седнал, но чурката му щръкваше и опикаваше пак около гърнето. После се научихме прави, защото се падаше лятото и естествено у дома също прав на гърнето. По едно време искаше и прав да ака в гърнето, ама му секнах ентусиазма.