0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Някой ако търси Гонал Ф..
« -: Юни 15, 2006, 15:42:06 pm »
Момичета, останаха ми ампули от първото ИКСИ, ако някой спешно има нужда, да ми пише на лични. Аз се надявах да си ги използвам сега юли за второ ИКСИ, но се оказа че няма да имам шанс уви... :cry:
« Отговор #1 -: Юни 15, 2006, 16:06:11 pm »
Защо не може през юли пак? Извини ме, ако те карам да повтаряш вече написани неща :oops:  Желая ви късмет!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #2 -: Юни 15, 2006, 21:30:41 pm »
Ами Мини, защото въпреки че мъжът ми спря цигарите от януари, въпреки че пие витамини и какво ли още не, въпреки че чинно му слагам инжекциите със хормони, резултатите му са по-лоши от времето, когато не се стимулираше...та сега почти си нямаме никакви с-ди....Та така - просто ако почнем ИКСИ, няма да има с какво да оплодим яйцеклетките, а аз както реагирам бурно, и с малки дози стигам до хиперстимулация, съответно до голям брой яйцеклетки....Просто няма да има достатъчни или никакви с-ди....Оф, толкова ми е тъжно...И заради него, че се чувства виновен, а тук вина няма...и заради мен, че се чувствам безсмислена..Абе, какво да разправям. Да сме здрави пък другото ... :cry:
*
« Отговор #3 -: Юни 16, 2006, 00:58:58 am »
Мила flyboy, колкото и нелепо да звучи, не се отчайвай! Може би такъв е моментът при вас... Искрено ви желая успех...
:bighug:
*
« Отговор #4 -: Юни 16, 2006, 09:03:15 am »
Мила Флай, не се отчайвай, ще дойде и вашето време  :D
Права си, тук вина няма, просто периодът е такъв  :cry:
При нас с инсеминациите беше нещо подобно - въпреки многото лекарства, които пиеше мъжът ми, никога не знаехме ще става ли материалът за инсеминация или не. Постоянно се притеснявахме - е, понякога ставаше, понякога не, но не съм забелязала зависимост, пак ти казвам - просто лош период.
Много късмет, ще изгрее слънце и на нашата улица  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #5 -: Юни 16, 2006, 09:48:37 am »
Цитат на: flyboy
Ами Мини, защото въпреки че мъжът ми спря цигарите от януари, въпреки че пие витамини и какво ли още не, въпреки че чинно му слагам инжекциите със хормони, резултатите му са по-лоши от времето, когато не се стимулираше... ... :cry:

Много тъжно наистина flyboy. И ние сме така......от януари спря цигарите и ми давах какво ли не но сега преди няколко седмици се оказа на контролата че няма и грам подобрение, даже показателите, които по принцип ни бяха зле,бяха дали още отлонения но не в посоката която на нас ни се искаше. Точно заради това и аз мисля за икси, за да не става с времето още по зле, и няма време за помотване. Много мъчно ми стана за теб :cry:
Надявам се да има начин да се оправят нещата и да се намери някакво решение.
Стискам палци, миличка.

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #6 -: Юни 16, 2006, 10:45:19 am »
Рози, Флай, СЪЖАЛЯВАМ момичета  :cuddle:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #7 -: Юни 16, 2006, 13:14:23 pm »
Момичета, толкова сте мили, че аз каквато ревла съм станала напоследък едва не се разревах на работното си място, като ви прочетох...Незнам, обясниха ни, че понеже проблемът е генетичен и нищо не може да се каже, всичко е адски променливо - веднъж има с-ди за замразяване на следващият път нищо, сега ще си изчакаме да свършат стимулациите на моето момче /горкичкият, а той как се чувства да не ви разправям/, после ще изчакаме един месец, евенвтуално ако има ефект да се отрази, и тогава ще решаваме. :cry: Моля се на Бог, да ни дари с така желаните и мечтани дечица и всички ние, които изливаме душите си тук да гушкаме мечтите си  скоро...Целувам ви!
*
« Отговор #8 -: Юни 16, 2006, 13:21:21 pm »
Моля се на Бог, да ни дари с така желаните и мечтани дечица и всички ние, които изливаме душите си тук да гушкаме мечтите си  скоро

Ще стане, Флай, ще видиш  :D
След лошото винаги идва хубаво :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #9 -: Юни 16, 2006, 13:55:40 pm »
Флайче, Розичке,

толкова ми стана мъчно като ви прочетох:(. Какво да ви кажа, ще се моля за вас. Бъдете силни:), прегръщам ви
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #10 -: Юни 16, 2006, 14:18:06 pm »
Мила Флай, надявам се скоро късметът ви да се обърне и да е с вас! Всички нас ни чака късметът там някъде, някои само ще трябва да почакаме малко по-дългичко явно :?

Прегръщам те :D  :bighug:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #11 -: Юни 19, 2006, 11:53:30 am »
Дано Фреши, дано! Всичко така ми се е отщяло, че... :cry:
*
« Отговор #12 -: Юни 19, 2006, 11:59:50 am »
Флай, не знам дали си спомням правилно, но не планувахте ли икси с РЕSА? Сигурна съм, че има шанс за ваше собствено детенце. Сигурно си поизчерпала вече енергията и желанието, но като че ли това са временни състояния и неочаквано се появяват неподозирани сили за нова борба.
Желая ти от сърце да намериш достатъчно мощ в себе си, да опиташ отново да се бориш и този път Господ да ти отдели малко от скъпоценното си време... просто , за да сбъдне "мъничката" ви мечта.
Прегръщам те.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #13 -: Юни 22, 2006, 11:01:08 am »
Не мила, не беше с ПЕСА, нормално ИКСИ, но поради съвсем минималния брой сперматозоиди трябваше преди това да събираме и да замразяваме. Правихме вече един опит, уви неуспешен и сега за втория отново трябва да събираме.....но резултатите хич не са добри при моето момче....Та така, дано Господ те чуе, наистина сме поизморени и поотчаяни. Е, сили наново ще намерим, но вярата почва да ми бяга.... :(
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #14 -: Юни 22, 2006, 11:13:12 am »
Е, сили наново ще намерим, но вярата почва да ми бяга.... :(

Не, никакво отказване. Починете малко и пак. няма да се предаваш, мила, ще се справиш. Няма нерешими проблеми. Все някога късмета ще се усмихне. Не може да е все лошо, ще дойде и добро. само вярвай и бъди силна, а ние ще те подкрепяме.

« Отговор #15 -: Юни 22, 2006, 11:20:52 am »
Благодаря ти Огинка за подкрепата и на всички момичета, не се отказвам, разбира се /леле насълзяват ми се очите, като ви чета, голяма съм ревла../просто мечтата ми да съм майка сякаш се отдалечава от мен, и понякога си мисля разни простотии, че това е някакво наказание за нещо, което съм направила или за някакво мое поведение...Знам, че звучи тъпо, може би това е някакъв период на емоционален спад и се надявам отново да ми се върне присъщата борбеност, а може би и защото в момента сме в период на изчакване и съответно нищо не правим. Ще се боря и ще се надявам, какво ми остава... :?
« Отговор #16 -: Юни 22, 2006, 14:57:49 pm »
Мила Флай,

Както сама разбираш, тези работи, дето си ги мислиш, са големи глупости :!:  :lol:  То ако беше така, добрите хора нямаше да боледуват или да преживяват нещастия :evil:
А бе всички хора си имат проблеми, кои като нас, кои разни други.
Аз например като си висях да ми вливат имуновенина се чудих как ли издържат хората, които ходят на хемодиализа :(

Сигурна съм, че нашата упоритост ще бъде възнаградена в крайна сметка с 1-2-3 здрави дечица, които да обичаме и да се грижим за тях с любов :D
Благодаря ти, Бени!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #17 -: Юни 23, 2006, 11:40:46 am »
Цитат на: FreshBreeze
Сигурна съм, че нашата упоритост ще бъде възнаградена в крайна сметка с 1-2-3 здрави дечица, които да обичаме и да се грижим за тях с любов :D

Дано, Фреши! Пожелавам го на всяка от нас...
Мили Флай и Розичке, ние също сме с мъжки фактор. Миналата есен имахме ужасни спермограми. Сега има чувствително подобрение и аз вярвам, че се дължи на приема на Спимен, цинк, вит.Е и, най-вече, на чайовете от магарешки трън. Е, пак още няма бебе, за съжаление, но поне има надеждичка  :roll: Пожелавам ви две ярки чертички  :bfp: в най-скоро време  :balk_21:

« Отговор #18 -: Юни 24, 2006, 00:41:31 am »
Ex, бебенце, къде си, чакаме те така нетърпеливо!!  :balk_21: