Така като наблюдавам, майките на около 2 годишни бебета явно има пада драстично имунитета и ги удря в слабото им място. Аз например 2 години се борих с херпангината. Не пиех нищо газирано, студено, а зимата с шал на устата. Слава богу мина само с АБ-ци, но и все още внимавам. Тоест не пия и ям нищо студено от хладиник, както преди съм го правила. Лис надявам се с методите на барбарончето да се оправиш.
Мише, много добре те разбирам. И моето дете явно е лепнал моят ген със зъбите. Само лазерна стомоталогия, ще ни помогне, но пък аз започвам работа и направо не знам кога ще стане това. Работодаетлят е разбран, ама аз като гледам доста компромиси ще има да прави, че да не ме изгонят на края.
Момичета благодаря на всички за съпричастността, в понеделник започвам при първият одобрил ме за работа. Верно малко пари са за сега, но се надявам да не оставам само на толкова. Всъшност то ще си проличи след месец, два, ако не се получи пак ще търся друга работа, но вече различна от застрахованият бранш.
Работата като продавач отказах, тъй като обявената заплата не е точно такава. Тоест, тя е 450 лв бруто + процент, не обявеното 900-1100 лв. Отделно е на майна си райна и ще ми отнема по 1 час отиване и връщане и ще трябва да ставам в 6 и да се прибирам в 20.30-21 ч.. Да не говорим, че ще бъдем 4 на брой пордавачки и ще нося солидарна материална отговорност, както и констатирани липси.
Предлаганата уж високо платена работа, като рег. мениджър на небанкова институция и тя се оказа мираж. Като им казах, каква заплата очаквам, започнаха да мънкат. И ми стана ясно, че пак няма да е това което предлагат. Отделно щях да съм нон стоп на работа и до късно, като регионален мениджър.
Не мога да разбера, защо така лъжат тези работодатели и ни губят времето буквално. Верно сме в криза и големи суми за заплати трудно се изкарват, но защо подвеждат.