megi79 , колкото и да ни се иска, при ин витрото не е като при математиката и 2+2 не винаги е равно на 4. Аз при единият си опит се бях притеснила, че е нисък естрадиола и акушерката Таня ми каза изобщо да не го гледам, защото понякога при висок естрадиол лекарите вадят по-малко от качествени яйцеклетки и обратното. Аз самата винаги съм реагирала добре на стимулациите и съм имала по много фоликули,качествени яйцеклетки, перфектни ембриони, но опитити ми са заъвршвали с неуспех. На последния си трансфер бях с едно момиче, което също беше с поредица неуспешни опити и то ми разказа за нейна приятелка, която пък била с изчерпан яйчников резерв. Върнали я от няколко клиники, като и казали, че е невъзможно да забременее с нейна яйцклетка, но д-р Стаменов я приел. Казал й е, че не може да се рискува със стимулация, но ще опитат все пак на естествен цикъл. И 6-7 месеца поред имала само празни фоликули, не можели да извадят яйцеклетка. На 8 месец най-накрая успели да извадят яйцеклетка, оплодила се и трансферирарали само нея, но тя била достатъчна, за да забременее. Момичето сигурно вече ще ражда скоро
Така че недей да смяташ и изчисляваш, лекарите ни си знаят перфектно работата, никой точно в тази клиника няма да направи направи нищо нередно с твоите яйцеклетки. Пет яйцеклетки са чудесна бройка, някои момичета се молят да имат една. Всеки се носи негова съдба, вярвай, че твоята ще те изненада приятно именно с тези 5 яйцеклетки, за които съм сигурна, че утре ще ни се похвалиш, че са оплодени и се развиват добре.
Боги, много ме зарадва с твоя пост
Все така добре да растат мъниците ти