Avallon, Доктор Стаменов ще отсъства от 30.05. до 03.06., преди ден-два докато си записвах час за следващ преглед, чух едната от жените, които записват часове, да обеснява по телефона, че графикът на Доктора е много препълнен и им се кара на тях, и няма начин да и запише час сега за него, а щом държи да е той, да се обади по натам...
Venag,относно хистероскопията, и записването за час, някога и аз имах подобни проблеми, защото Доктора ми каза, като ми дойде да звънна и да си запиша час, ама не знаех, че не става така лесно, защото часовете са заети от доста рано ... Както и да е, пропуснах първият месец, после пак не искаха да запишат час.Звъннах на д-р Шевкетова, обясних, че и заповедта ми от ФАР, скоро ще изтече и тя обеща да провери и да ми се обади.На другият ден действително го направи /аз вече не очаквах честно казано, защото не съм им само аз на главата/ и имах дата за хистеро.
Моят съвет е да се чуеш със секретарките, които записват часове и да опиташ да си запишеш.Може да имаш късмет и около твоите дати да е свободно.Успех!
Момичета, имам една молба.Цяла сутрин търся, но не откривам, защото не помня точно коя беше мацката, която имаше много ранна пункция, последвал трансфер и беше бременна точно от този си опит.Помня, че някои се опитаха да обрекат всичко на провал, но положителният резултат доказа противното
![Very Happy :D](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/icon_biggrin.gif)
Та не питам за себе си, защото аз съм бавна и няма такъв проблем, но наистина ми трябва.Ако някой се сеща или пък самото момиче може да се познае ... Помня само, че беше писала това в някоя от предните теми "Пациентки на клиника Малинов/Надежда ".Благодаря.