0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 13
« Отговор #400 -: Април 20, 2012, 12:25:42 pm »
Jory били обяснила къде точно се намира този център гледах на картата и ми го показва пряка на Витошка там някъде ли е.
*
« Отговор #401 -: Април 20, 2012, 13:54:06 pm »
Jory били обяснила къде точно се намира този център гледах на картата и ми го показва пряка на Витошка там някъде ли е.

Пряка е на ул.Пиротска.Като тръгнеш от бул.Княгиня Мария-Луиза по Пиротска,се пада третата пряка.Това е Цар Самуил.Тръгваш по нея от лявата страна,подминаваш зоомагазин и езотеричен магазин и след това мисля,че беше номер 111.Има си табела на вратата.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #402 -: Април 20, 2012, 14:07:56 pm »
Това е линк към подобни организации -
 http://www.aids-buletin.info/index.php?magic=1.6
а конкретно :Център за сексуално здраве
Сдружение "Здраве без граници"
София
ул. "Цар Самуил" No 111
тел: 952 33 99
 а тази улица е пряка на Екзарх Йосиф и Пиротска и е близо до Женския пазар- на картата на bgmaps се вижда много добре  :)
« Отговор #403 -: Април 20, 2012, 14:46:06 pm »
 Jory sara68 благодаря ви минавала сам от там но не сам обръщала внимание ще го намеря със сигурност.
*
« Отговор #404 -: Април 20, 2012, 15:17:42 pm »
Момичета,заинтригувахте ме! osi_10 И до кога ще се правят безплатните изследвания?Има ли срок?За да спестим някой и друг лев...не за друго!  :oops:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тем
« Отговор #405 -: Април 20, 2012, 17:02:29 pm »
Момичета,заинтригувахте ме! osi_10 И до кога ще се правят безплатните изследвания?Има ли срок?За да спестим някой и друг лев...не за друго!  :oops:
Аз се обадих,утре ще има доктор там межди 12-16ч. и ако не ми пресече черна котка пътя ще ходя  :oops:
« Последна редакция: Април 20, 2012, 17:04:25 pm от megi79 »
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #406 -: Април 20, 2012, 17:39:23 pm »
Тези изследвания винаги ли са безплатни или в определно време?

« Последна редакция: Април 20, 2012, 17:41:14 pm от sis_i »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #407 -: Април 20, 2012, 18:49:59 pm »
Ами аз поне незнам да има някакъв срок -  правила съм си ги там преди около 2м-има тел,ако имате някакви притеснения звънете и питайте
Успех на всички момичета в процедура!
*
« Отговор #408 -: Април 20, 2012, 19:30:56 pm »

Аз се обадих,утре ще има доктор там межди 12-16ч. и ако не ми пресече черна котка пътя ще ходя  :oops:
Това означава,че и в събота работят-ЧУДЕСНО! :) А направление трябва ли или просто казваш,че искаш да си направиш изследванията и това е?Утре едва ли ще мога ,но ще опитам в  понеделник да прескоча до там.Благодаря ви за инфото! :bighug:
« Последна редакция: Април 20, 2012, 19:35:52 pm от sole »
« Отговор #409 -: Април 20, 2012, 20:17:25 pm »
Не трябва никакво направление отиваш на место и това е.Няма срок безплатни са от преди две години сигурно ще са безплатни още дълго време.Отивай не се чуди ще спестиш някой лев :balk_103:
« Отговор #410 -: Април 20, 2012, 20:41:34 pm »
До края на 2014 г. ще са безплатни. Ако не разбере този, който ги финансира, че ги пускат под име (трябва да са анонимни)...
*
« Отговор #411 -: Април 20, 2012, 21:23:02 pm »
Не трябва никакво направление отиваш на место и това е.Няма срок безплатни са от преди две години сигурно ще са безплатни още дълго време.Отивай не се чуди ще спестиш някой лев :balk_103:
jujanka
« Отговор #412 -: Април 21, 2012, 08:50:35 am »
Момичета,добро утро.Утре ще ми слагат лепило.Питанката ми е-да слагам ли сутринта Утрогестана или не?Хубав ден и успех.
« Отговор #413 -: Април 21, 2012, 09:08:19 am »
До края на 2014 г. ще са безплатни. Ако не разбере този, който ги финансира, че ги пускат под име (трябва да са анонимни)...
Наистина ли? Аз доколкото разбрах това с анонимността е възможност просто, ако пациентът пожелае.

My first, my last, my everything!
*
« Отговор #414 -: Април 21, 2012, 09:23:15 am »
Момичета,добро утро.Утре ще ми слагат лепило.Питанката ми е-да слагам ли сутринта Утрогестана или не?Хубав ден и успех.
На мен като ми правиха РВМС този път (което като процедура се прави като поставянето на лепило) си бях сложила. Извиних се на д-р Шефкетова, а тя се усмихна и ми каза да съм спокойна, че така или иначе прави промивка преди това. Така че, едва ли е проблем да си сложиш.
Но последния път при трансфера, когато ми звъннаха ембриолозите да ме викнат, изрично ми казаха да пия 2 утрогестана, а не да си ги слагам вагинално.

*
« Отговор #415 -: Април 21, 2012, 10:34:30 am »
На мен като ми правиха РВМС този път (което като процедура се прави като поставянето на лепило) си бях сложила. Извиних се на д-р Шефкетова, а тя се усмихна и ми каза да съм спокойна, че така или иначе прави промивка преди това. Така че, едва ли е проблем да си сложиш.
Но последния път при трансфера, когато ми звъннаха ембриолозите да ме викнат, изрично ми казаха да пия 2 утрогестана, а не да си ги слагам вагинално.

И при мен беше така - промивка. После я попитах при трансфера как, и тя ми каза в деня на трансфера да пия 2 сутринта. Проблема е само че не знам дали днес или утре ще ми е трансфера, та реших да изчакам обаждането от ембриолозите и тогава според случая.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #416 -: Април 21, 2012, 11:01:36 am »
Наистина ли? Аз доколкото разбрах това с анонимността е възможност просто, ако пациентът пожелае.

Напротив - финансират се именно, за да се правят анонимни тестове. Идеята е да се изследват хора, които са в риск от заразяване с тези инфекции - инжектиращи наркотици, проституиращи, с множество сексуални контакти и т.н. Те именно имат нужда да се изследват безплатно и анонимно, защото са и в неравностойно положение. Не че нашето положение е цвете, но ние поне не сме в риск от заразяване...
« Отговор #417 -: Април 21, 2012, 14:50:34 pm »
Благодаря,момичета.Всъщност и на мен ще ми слагат РВМС(мислех,че това е лепилото :wink:).В понеделник е трансфера.Днес се обадиха ембриолозите,че Я. не се е оплодила и ще разчитаме само на 4-те ескимосчета.Разочарована съм от днешното обаждане,но какво да се прави.Дано снежковците са ми на късмет и да се размразят всичките.И естествено-резултата да е прекрасен.
*
« Отговор #418 -: Април 21, 2012, 14:55:19 pm »
Днес ли ще размразяват снежковците? Много е добре, че имаш такива. И на мен при последните два трансфера, те ми бяха спасението. Имахме късмет и двата пъти да се размразят всичките добре. Стискам ти палци и на теб, Перличка!
« Отговор #419 -: Април 21, 2012, 15:26:53 pm »
Bogi,нямам идея кога ще ги размразяват.Замразени са на 3-ти ден.Ако утре ми се обадят пак ембриолозите,ще ги питам.То и за какво ли да ми звънят,щом Я. не се е оплодил,но може и да звъннат.Дано ескимосчетата са ми  на късмет,не се знае дали ще мога да вадя още яйчица :(От теб чакам мнооооого бременен тест.