0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - април, май, юни 2012 година
« Отговор #280 -: Май 14, 2012, 12:46:06 pm »
Mila, Sukroviste, стискам ви силно палци момичета  :P
Мила, това което описваш ми намирисва на едно хубаво ЧХГ  :lol:

« Отговор #281 -: Май 14, 2012, 13:19:54 pm »
Благодаря ти, Десита :-) Доки каза след 72 часа да го проверим моят герой фоликул ;) - утре съм там :-)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #282 -: Май 14, 2012, 19:59:02 pm »
 Скъпи момичета, сърдечно ви благодаря за подкрепата. За жалост резултата ми от ЧХГ е 0.2. Така приключва третата ми инсеминация. Нямам вече думи и сили. 8O :? :(
« Отговор #283 -: Май 14, 2012, 20:15:00 pm »
MillaMV понякога пътя ни е по труден от на останалите но трябва да се в копчим и в малкото сили които са ни останали и чудото ще стане
Късмет на останали те моми4ета
Красиfile:///
« Отговор #284 -: Май 14, 2012, 21:56:32 pm »
АААА, не така Мила,
имаш сили и продължаваш само напред и никакво отказване.
Ей ме мен - 5 години борба, но успях, сега пак съм на старта,
не е лесно - не го твърдя, повечето момичета тук го знаем, но се научих
на много търпение и постоянство. Никога и през ум не ми е минавало
да се откажа, поплачи си и после си планирай нещата напред.
Много те прегръщам  :bighug: и вярвам в успеха ти!

Хайде мило ми Съкровище, поне ти да ни зарадваш тук  :wink:
« Отговор #285 -: Май 14, 2012, 22:31:30 pm »
Мила, всички ние, които сме в тази борба сме много силни и няма да се откажем така лесно от мечтата си, нали?!?! Сега ти се струва невъзможно, но вярвам, че ще успееш, макар и по трудния начин. Прегръщам те силно!

*
« Отговор #286 -: Май 14, 2012, 22:34:27 pm »
MillaMV :bighug:Знам как се чувстваш,но няма да се предаваш.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
« Отговор #287 -: Май 14, 2012, 23:13:36 pm »
Благодаря ти, Бисерче :bighug:
Мила знам, че е много гадно, но вярвам, че НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТОИ!
Дано Господ ни помогне по-бързо да успеем и с по-леката артилерия.
:balk_602:
Айнщайн
*
« Отговор #288 -: Май 15, 2012, 12:03:26 pm »
Ех,Мила точно сега нямаш право дори да си помислиш да се отказваш!Не си изминала малко път до сега. Ходих и аз да дам малко от кръвчицата си.Предполагам привечер,когато си видя резултата ще е същият,като твоя.Преди това си направих два пикливи и те са (-).Ако се окаже така ще си почакам около година да ми дойде реда за инвитро.Знам,че всеки следващ провал е съкрошителен,но трябва да претръпнеш-трудно е ,не казвам обратното.Всички тук сме страдали и плакали и ще е така докато успеем.Хабим нерви,кесим с часове пред кабинетите,но трябва да продължим!На кратко да споделя,за себе си и съдбата си,която не е по-различна от тази на момичетата тук:Борбата ми започна през 2005 г.след първият ми спонтанен аборт,2007 имах втори.След това 2010 лапароскопия.И от тогава насам нямам забременяване.Четвъртото ми инсе беше на 30.04.С доки се разбрахме,че няма смисъл от следващото.Пък има случаи на спонтанно забременели докато чакат заповедта за инвитро.Не можем да си мислим само най-лошото.Моля се за всички от форума и ме извинете за дългият пост.Утре ще ви споделя резултатът си.Успех на всички!
« Отговор #289 -: Май 15, 2012, 13:12:28 pm »
Мила,никакво отказване, на мен миналата седмица ми беше много депресивна,исках да захвърля всичко и да спра да се тормозя, но явно (и от хормонтие), тези неща преминават. Сега с всеки ден съм по-обнадеждена, нямам конкретна причина, просто съм, дори да се стигне до ин витро, тогава надежите са още по-големи,нали:) Горе главата-поплачи си, повикай ако трябва, планирай някои хубави неща, които да чакаш с нетърпение, и надеждата ще се възвърне!  :bighug:
Джоли, интересно ми е,след втория аборт, освен лапаро,правихте ли някакви други изследвания- установи ли се причина? Също така ми е мн.интересно защо докторът е решил,че няма смисъл от второ инсе,а как е виждал смисъл в първото тогава?Не че подлагам на съмнение оценката му, просто ми стана любопитно...
« Отговор #290 -: Май 15, 2012, 19:54:48 pm »
Момичета, да докладвам за днес :)
спукал се големият фоликул 72 часа след инсето, най-вероятно вчера, защото днес си имам 15 мм жълто тяло :D
Айнщайн
*
« Отговор #291 -: Май 15, 2012, 23:49:23 pm »
Момичета,резултатът от кръвния тест е 0.100,Така,че ще ви наглеждам,но отивам в темите за инвитро.

Афродита,след лапарото ми казаха,че до 6 месеца трябва да забременея,но това така и не се случи.После загубих доверие в лекарката си и временно спях да ходя по доктори.Докато си намерих сегашния,и не бих го сменила,защото е доказан специалист и страхотен човек.Обикновено се препоръчват от 4 до 6 инсеминации.За мен последната,която направих не е първа,а четвърта.Изследвания съм правила много и различни.Доста от тях не са наред,така,че причините са комплексни.Решихме да не продължаваме с инсетата,защото имам едно коляно в едната тръба и две в другата.
« Отговор #292 -: Май 16, 2012, 09:19:23 am »
Джоли, съжалявам са този резултат  :bighug:
Поне при инвитрото има повече видимост за качеството за яйцеклетките - така че всяко зло за добро!
Ти при кой доктор си била преди и при кой сега?
Айнщайн
« Отговор #293 -: Май 16, 2012, 09:33:35 am »
joly, съжалявам за този резултат, явно инсеминацията не е била вашата процедура. Желая ти успех и положителен резултат още при първия опит инвитро  :P
Sukrovishte, стискам палци този път да успееш  :P
« Последна редакция: Май 16, 2012, 09:35:18 am от desita_r »

« Отговор #294 -: Май 16, 2012, 21:13:34 pm »
Дано, Десита,че този път не възлагам много надежди :-)
Айнщайн
*
« Отговор #295 -: Май 16, 2012, 23:49:45 pm »
Десита,сърдечно ти благодаря за пожеланието!Лека бременност от мен!

Съкровище,вече почти съм забравила имената на повечето лекари при които съм ходила.Много са.Но тази за която споменах,че ме разочарова е др.Пъневска от майчин дом София.След,като ми направи лапароскопията и излизах от упойката каза:"всичко е наред"и изчезна.Звънях и два дни и ми затваряше.Чак на четвъртия ден,когато вече ме изписаха обиколих цялата болница,за да я намеря.Да я попитам всъщност какво са ми правили.После се разкарвах поне шест пъти да си взема диска от операцията и в крайна сметка не го получих.А сега съм в клиника по репродуктивно здаве инвитро София при др.Владимиров.И едва ли ще отида другаде. :D :D
Лошото е,че докато ми дойде реда за инвитрото ще мине около година и ще гоня 35 г.След инсе докато минат 15 дни да направиш тест ни се струват безкрайни,ами 365 дни не знам,като колко ще ми се видят.Макар,че май свикнах да чакам.
« Отговор #296 -: Май 17, 2012, 09:51:03 am »
Ужас, много непрофесонално отношение :(
И аз не съм първа младост, а още съм на статус 2 инсета...
ти можеш и на 12 ден да си пуснеш кръвен тест :wink:
желая ти успех :D
Айнщайн
« Отговор #297 -: Май 17, 2012, 09:58:36 am »
Благодаря ти Joly  :P
За съжаление много често се случва да се довериш на лекар и после да се чудиш от къде са ти дошли проблемите. С дъщеричката ми забременях спонтанно и без проблеми. И когато решихме да си имаме второ детенце се заредиха без моя вина 2 кюртажа, перфорация на матката от един "много кадърен лекар", 2 лапароскопии и в резултат незабременяване. Още в началото на борбата ни с мъжа ми твърдо бяхме решили, че ще се борим до 38-годишнината ми и ако е рекъл Господ ще се радваме на още едно дете. Е, хванах последния влак за мен, забременях на 38 и дай боже да родя на 38г.
Така че не ги мисли годините, имаш още много време пред себе си, концентрирай се върху мечтата си за дете и вярвам, че ще успееш! Възхищавам се на силата на жените, които пишат в темата 40+  :D

*
« Отговор #298 -: Май 17, 2012, 14:14:43 pm »
Здравейте момичета! Скоро не съм писала, нямах възможност.
Аз след един пропуснат месец отново съм на линия за второ инсе със стимулация с Клостилбегит. След като бях 17 дена на Примолут нор, днес на 22 ден ми дойде МЦ, бях на ехо и имам по 1 задържан фоликул в 2-та яйчника ок. 6-7 мм.
Може ли да се прави стимулация при задържани фоликули, предния месец го пропуснах точно заради такъв фоликул 30 мм. Доки много бързаше, а пък аз съм малко паника, та затова реших вас да питам, да споделите мнение :)
« Отговор #299 -: Май 17, 2012, 14:29:43 pm »
Катя, доколкото знам, ако е под 13мм на 2-3 ден от МЦ - няма страшнол Не ми се струват никак големи. Иначе след стимулация е добре да е под 24 мм.
Споко ;) Желая ти успех :-)
Айнщайн