blue_sky Може да се сменят опциите и да има опция само
след термин, така че всички момичета родили след термин да гласуват с тази опция, защото така или иначе много рядко изчакват момичетата след 41г.с.
elle22 наистина си права, не се замислих за момичетата раждали повече от веднъж
Може би ако се премахне забраната за гласуване само по веднъж и да се надяваме, че няма да има момичета които да си гласуват на воля по 10 пъти
За анкетата - от всички бременности, завършили с естествено раждане, едва 5% са завършили в деня на термина. Останалите 95% от бебетата са се появили на бял свят или преди или след определеният термин. Целта на анкетата беше именно това да се види - колко бебета се раждат преди термин и колко след. Сега, някой със сигурност ще ме попита
защо тогава опциите не са "преди термин", "в деня на термина" и "след термин"? Ами, защото, като повечето момичета в 9ти месец, аз се чудя постоянно кога ли ще родя и ми беше интересно да видя колко процента от бебетата тук са се родили в 38 г.с например, колко в 39та и т.н.
За естественото раждане - мисля, че е ясно защо. С простичката си анкета, не съм искала да нападам никой за това, че са родили секцио и дори не знам къде из между редовете ми се намери такъв аргумент
Аз самата не съм родила още, както виждате, и нямам представа как ще раждам. Да, моят избор е естествено раждане, но дали няма да родя по спешност със секцио след 5 дена или след 5 часа- незнам!
Мисля, че стана ясно каква е целта на анкетата, ако някой има идеи как да бъде формулирана по-добре или идеи как да бъде подобрена, ще се радвам да ги чуя