Мине, не мине известно време и се намери някой очевидец или пък някой, на която му разказали или пък друг, който бил видял, колко лошо лекуват в клиниката на Щерев. Хм, интересен факт е това, що от време на време не се намери някой очевидец, който да пусне някоя темичка за някоя друга клиника? Не се заяждам, много ви обичам и много ми помагате, но някак си много нагласено изглеждат тези неща.
Сега ще ми кажете - ами те се случват само при тях - да, ама това е невъзможно - няма такъв лекар, който да се харесва на всеки човек. Една такава "Антищерева" обстановка цари във форума. Не ви ли омръзна, момичета? Оставете хората да си лекуват пациентите и спрете да им търсите керливи ризи - има достатъчно "темички" по този въпрос, ако някой се интересува, ще ги намери лесно, ама имам чувството, че щом едната мине на втора страница, задължително трябва да се появи друга. А иначе, ако си наумя, много е лесно и аз да разкажа някоя "историйка" за някое момиче, а и сигурно има недоволни и от другите клиники, но кому е нужно това?