Аз изчетох цялата тема за кърменето и продължавам да чета всичко,което пишат майките.Въпроса е доколко в клиниката,в която ще раждам(Селена)ще са толерантни към желанието ми да кърмя.Кога и на кого да кажа,че не искам да дават АМ?А аз като съм с пълна упойка,кога най-рано ще мога да кърмя?Дотогава бебето какво ще яде?Много ме тревожат тези въпроси.Помпа си взех на Авент комбинирана ел.и ръчна,цялата ли да я нося в болницата?Дали ще ми дадат списък какво трябва да нося,на 2-и юли имам час,за да определим дата за секцио и да говорим с анестезиолог.Много ми се искаше да има как да поговоря и с неонтолог или акушерка по въпросите с кърменето,ама не знам дали има такава практика,моля ако има мами раждали там да ми пишат с инфо.
Иначе в петък отиваме на море,не ми се мисли как ще се домъкнем до Варна с моето пикаене през 30 мин и подути крака:)Аз повече в стаята ще си седя,ама каката вече стегна багажа:)Мисля си дали да не приготвя един сак с неща за раждане,че човек не знае.Да не стане където го направиха ,там да си го вадят:)