Аз в четвъртък вечерта имах за първи път 'втвърдяване на корема'.... Беше ми изключително 'спокоен' ден (аз съм си виновна, че се връзвам на хорската завист и глупост) и надвечер ме стегна сериозно. Чувството беше сякаш коремът ми е 1/3 от размера си - събран на топка и много твърд (а реално нямаше промяна на размера...). Полежах, за да се успокоя, с надеждата да се оправи, но цяла нощ беше така. Сутринта се чудех дали да ида на работа, все пак отидох, чудех се дали да се обадя на д-р Александров, изчаках да ида до тоалетна, да видим дали няма да ме отпусне. Говорих с Лисицата (много те обичам, да знаеш). Взе да ме отпуска чак към обяд. Верно се бях ошашкала. Сега пак малко по малко се вкарвам във филма, защото от тогава не съм усещала ритници. Не че бяха много чести, всичко на всичко 4-5 пъти съм усещала 'каката'. В петък съм във Варна при Александров, тук не ми се разчита на ЖК-то... Но като цяло взех да свиквам с паниката си за щяло и нещяло, надявам се и този път да е за нищо. Гледам да мисля позитивни неща и да не мисля за това като цяло...
Чакаме хубави новини от майките-героини, които изтраяха до термин!