Привет и от мен!
Момичета, аз пък се оплаквам, че тук никакво лято няма - 17-19 градуса, духа и вали, а е и мрачно отгоре на всичко. Уж не се впечатлявам отдавна на времето, ама като ходя до България и там е лято и се върна на този студ тук, докривява ми.
Вчера бях на фетална морфология. Бебето е добре, здраво. Докторът видя някаква миома, която обаче не пречела на детето. Много се учудих, защото досега никога не съм имала такова нещо, а и двама лекари са ме гледали по време на тази ми бременност и никой не е споменавал подобно нещо. Този лекар изказа предположение, че можело да е вторият ембрион, но било твърде кръгло, затова смятал, че била миома. В крайна сметка, щом не пречи на бебето и не боли, няма да се притеснявам. Другия път ще обърна внимание на следящия ме.
И имаме новина - търся си зет.
След четири момчета мъжът ми най-накрая ще става и женски татко. Докторът беше категоричен, че е момиче. Заслугата е изцяло на моите орисници от "Зачатие", както и на дъщерите на мини, в които успях да се отъркам на миналото ДРЗ.
Фреш бриз, дето се вика, дано всички тук да станат рецидивистки (изключвам майките на тризнаци освен по тяхно желание)!