Мили момичета,вчера в 7.45 сутринта се роди нашата малка дъщеричка Жаклин и като ви казвам малка е съвсем буквално-2500гр е 47 см.Ама да ви разкажа от начало,нощта на 17 имах страхотни болки в кръста,ама си мислех че е от чистенето около 4 часа станах до тоалетна и ми изтече една леко розова слуз,т.нар тапа.Доста се уплаших ,че беба ще тръгне предварително.В 5.30 вече ме приеха в клиниката,на ехографа се видя,че тя е заела позиция за раждане,в 7.30 ме вкараха в операционната,първото което ми каза мъжа ми ,като се събудих(а това стана незабавно)беше,че дъщеря ни идва с голям късмет-пъпната връв се била усукала около шийката и 2 пъти,не искам да мисля какво би станало,ако бяхме закъсняли,ако беше тръгнала да се ражда..само благодаря на Бог,че в крайна сметка сега гледам най-съвършеното мъничко човече,тя има уникална жажда за живот,засука на минутата в ,която я сложихме на гърдата и от вчера се кърмим много успешно,дано продължим така!
Каквото и да кажа за клиника Селена,ще бъде малко получих такова внимание подкрепа и отношение,че направо забравих ,че съм в българска болница.Тук работят хора,които наистина обичат работата си,препоръчвам не с две,а с двайсет ръце!
На момичетата,които ще раждат скоро искам да кажа с ръка на сърце,че се чувствам повече от добре,болки така и не усетих,на 4-я час бях раздвижена,а сега вече се изкъпах и се разхождам сякаш не са ме оперирали преди 24 часа.Бебка спи до мен в кошчето и аз съм най -щастливата майка.Не се тревожете,бъдете спокойни,мига в който си гушнете рожбичките всичко останало минава на заден план.
Благодаря ви за положителните милси,които ми пращахте!Прегръщам ви всички