Привет. Мрачно и дъждовно, здраве да е. А аз за басейн си мечтая.
Добре сме ние, приключихме ремонтите. Сега гледам да отхвърля 2 сериозни задачки, за да мога август да почина и да захвърля всичко възможно. Та така. Преди два дни сгазиха на Мони котето, онова сладурското дето само се галеше. Още го усещам в ръцете си и си плача тихичко. Мони още не знае, търси я милата. Няма да и кажа, по-скоро реших да обясня, че си е намерила мъж и се е пренесла у тях, нали е женска. Тя ще се поболее от мъка. Дълго ще я търси и ще плаче за нея, както и аз. Това ще е последната котка в къщи. за 4 години 4 котета изгубих, не мога повече.
Та надявам се аз да стане топличко и да се отпусна в басейна на двора. Дано с отиването на май месец си отиде и дъжда.
Да ви разкажа малко за Сингапур. Ако дъвчеш дъвка, глобата е 1000 долара. Ако пикаш в асансьора, 500 долара. Ако хвърлиш боклуче, 500 долара. Ако държиш в себе си лесно запалими предмети, 5000 долара глоба. За красотата и чистотата няма да казвам. Мисля си, точно това му трябва на Българина и само така ще се отучи да си хвърля чашките и фасовете на всякъде.
Ех как мечтая да видя и България така излъската...
При нас започна работа един човек от село на турската граница. Той казва, че техния кмет, когато види, че някой си изхвърля боклука на улицата или някъде, праща жените от чистотата да му го изметат и върнат обратно в двора. Дай боже повече такива кметове...
Здраве и усмивки Ви желая.