Здравейте,
Радвам с,че Ви открих.
Получих заповед и сега трябва да изготвим с Д-р Андреева програма за извършване на ИКСИ.
Само че, тя нито отговаря на обажданията ми, все се сменят часовете ми и всъшност аз незнам какво ми предстои.
Знам само, че трябва да занеса тази заповед в клиниката на Щерев.
Не съм от София и чак днес успях да си запиша час при нея, но за съжаление пак неможах да говоря с нея по телефона.
Трябва ли да съм подготвена с нещо, когато отида при нея ( изследвания или друго ).
Сега ли ще правим изследвания, ходила съм няколко пъти при нея, състоянието ми не е добро според мен. Едната ми тръба не е проходима другата е ОК, след направена безкръвна операция. Причината възпаление от хламидии, освен това има още бяло течение.
Споделила съм това с нея при двете ни срещи, които сме имали. При прегледите обаче който ми направи ми каза, че всичко е ок.
Обезнявам , че след направената опрация идвам при нея, никой не ме и лекувал за хламидии нетрябва ли тя да ми предпише нещо.
Отговорът и беше не, от това което виждам всичко е наред.
Та моите притеснения са такива, вопще ще ми правят ли изследване за хламидии и може ли да се прави ИКСИ, ако имам такива.
Бях в Благоевград на гинеколог, той ми каза да се обърна към нея отново,че тя си знае работата и ще прецени най - добре, но как след като на око не се преценяват такива неща.
За отношение не говоря и двата пъти беше оскърбително, трябваше да и вадя думите ченгел от устата. И така лошо отговаряше, че се чувствах виновна защо вопще питам.
Имах чувството, че бърза да ме изгони.
Уплашена съм дали всичко ще е наред и какво ми предстои.
Ако някой може да ми разкаже, ще бъда благодарна.
За смяна на клиниката немисля, питах, но като рабрах, че се почва всичко отначало, тслото чакане и се отказах.
Ще съм благодарна!