0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ето тук коментар за графиката на FOVERI
« Отговор #60 -: Юни 12, 2012, 12:00:11 pm »
Благодаря ти ,Heaven_New.Да доста ще има да се разпитваме със докторите тука ,а след тази визита на 28.06 отивам до бг там става по -бързо .

Но определено знам ,че със щитовидната всичко мие наред ,жсяка година ги пускам +скенер .и всичко излиза на ок .а И хормоните са ми в норма .Малко ме притеснява ,че може би ми се е запушила тръбата след аборта ?И това ще проверя в бг .
« Последна редакция: Юни 12, 2012, 12:03:28 pm от foveri »
« Отговор #61 -: Юни 12, 2012, 12:30:43 pm »
Благодаря ти ,Heaven_New.Да доста ще има да се разпитваме със докторите тука ,а след тази визита на 28.06 отивам до бг там става по -бързо .

Но определено знам ,че със щитовидната всичко мие наред ,жсяка година ги пускам +скенер .и всичко излиза на ок .а И хормоните са ми в норма .Малко ме притеснява ,че може би ми се е запушила тръбата след аборта ?И това ще проверя в бг .

:D Спокойно! Не запушват току така тръби, трябва ти бая нелекувана инфекция, за да се запуши. Макар, че и аз си проверих проходимостта, човек никога не знае, по-добре едно излишно изследване, отколкото нещо пропуснато. Не е нужно да е  жлезата, има няколко варианта, ще те гледат лекари в 2 държави, имало е вече бременност при теб, с малко помощ няма да закъснее и успешната. Има да се чудиш колко просто е било, ама ей на  :)

Успех, ще те следя и ще ти стискам палци. Кой знае пък, може да се засечем някъде из клиниките, аз юли стартирам инвитро процедура.
« Отговор #62 -: Юни 18, 2012, 17:57:25 pm »
Фовенце, как си сладурка? Силно гуш и стиснарти палци за целия месец  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
:bighug: :bighug: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
и на финала с най сладкото  :bfp: :bfp: :bfp:

« Отговор #63 -: Юни 20, 2012, 18:29:31 pm »
Фовинка,успех слънчице :bfp: :crossfingers:. Много гушки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
*
« Отговор #64 -: Юни 22, 2012, 11:34:47 am »
мила   много  късмет  този  месец!!! :pleasantry: :pleasantry: :goodluck: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #65 -: Юни 22, 2012, 14:12:31 pm »
Много успех този месец Фовче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
да ни зарадваш с едн о хубаво  :bfp: :bfp: :bfp:
:bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #66 -: Юни 24, 2012, 14:44:40 pm »
 Само така Фови :balk_47:.Този месец ще е наш :bfp1: ще видиш. Ред ни е пък и ни се полага :balk_103: . Много цунки слънце и успех :balk_21: :balk_21: :balk_21: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #67 -: Юни 24, 2012, 18:33:02 pm »
Точно така Марги този месец е наш -време ние е да се омитаме от темичките с графиките .Пожелавам целия късмет на всички този месец .
*
« Отговор #68 -: Юни 25, 2012, 03:44:37 am »
време ние е да се омитаме от темичките с графиките

Така е, Фовче osi_9 Време е!!!
Кога ще правите изследвания в Бг?

*
« Отговор #69 -: Юни 25, 2012, 08:15:08 am »
Привет Галка ,ами смятах да е другия месец ,но отпуска са дали на милото септември .Затова ще видя как ще се развият нещата тука ,след прегледа ми сега на 28.07.и ще реша месеца .
« Отговор #70 -: Юни 26, 2012, 01:48:42 am »
Пожелавам целия късмет на всички този месец .
Да ти се връща тъпкано мила  :wink: :D този месец ще е твой, счупила съм метлата на вещицата да знаеш  :drunk:

*
« Отговор #71 -: Юни 27, 2012, 09:53:31 am »
Много успехче този месец , врееме е да ни зарадваш.
« Отговор #72 -: Юни 27, 2012, 10:37:38 am »
 Пожелавам ти всичкото щастие и късмет на света Фовинка :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. ГУШКАМ ТЕ :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #73 -: Юни 28, 2012, 13:12:13 pm »
Сега се връщам от дълго чакания преглед ,прегледаха ме установиха ,че всичко ми е перфектно ,но винаги идва Голямото НО....Доктора остана много учуден ,защо са ми дали час при него а не при специалист .Та изпрати ни да се запишем за специалист и  там ми казаха ,че сега идва ред да чакам за да ми се обадят кога има час за специалист .Но след това добави ,че часове нямало до края на годината доколкото е запозната, а и след нова година се отменят процедурите по здравна каса .Определено късмета ни е в черна дупка и това си е .За платени процедури ,дори и не мисля да правя тук в Испания ,защото може да стигне цената до небето .Много ми е тежко в момента само като се сетя ,че милото има отпуска чак септември .Ще видим как ще наредим нещата ,но май в БГ ще правим каквото и да е .
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 13:38:24 pm от foveri »
*
« Отговор #74 -: Юни 28, 2012, 13:41:25 pm »
Дано не се налага да продължите с изследвания и процедури, а още този месец да видите 2 чертички, много стиснати палчета от мен.

Само да отбележа (предполагам, че си проучила нещата), но все пак да споделя моя опит, че и в България за добрите специалисти е същото чакане и ако решиш да правиш тук, да се орентираш от сега. Само за сведение, аз успях в началото на тази година да си запиша час в клиника "Надежда", за месец Юни 2013 г., но съм чувала и чела за добри отзиви от клиника "Щерев", където чакането е било по-малко.

Успех!
« Отговор #75 -: Юли 01, 2012, 04:21:28 am »
ох тези часове за специалисти  :balk_149: аз си мислех че само на островите е така, защото са кът   :(
Дано до септември вече да си с растящо коремче и да си изкарате отпуската на съпруга ти в тръпнещи емоции.
Много успех мила...с теб съм и ти стискам много силни палци скоро чудото да ви изненада  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #76 -: Юли 01, 2012, 08:28:36 am »
Благодаря ви сладуранки за подкрепата .Дано наистина не ни се наложи да ходим по лекари и да сме успели .А на нас все още не са ни звъннали за часа при специалист ,то това става бавно ,та какво да кажа за останалото.
« Отговор #77 -: Юли 02, 2012, 03:59:18 am »
Аз още чакам срещата си с гинеколог от преди три години и не са ми се обадили за час...то вече спрях и да чакам  :( ясно стана че няма да е...

« Отговор #78 -: Юли 02, 2012, 17:36:40 pm »
Леле, испанки, аз си мислех, че в Белгия стават бавно и мъчително (да не говорим колко скъпо) нещата, ама вие съвсем ме втрещихте! 3 години?!? Че как въобще се справят в Испания хората с репродуктивни затруднения - прескачат къртичини и се молят на икони?!? Възмутително просто. И да ти запишат час не за репродуктивен специалист, а за обикновен гинеколог! Думи нямам!

На мен в Брюксел бяха хукнали да ми правят инвитро без микробиология за мен и мъжа ми и цитонамазка. Веднага си взех самолетчето и право в нашенската клиника! Ще видим сега какво ще стане и дали ще успеят да уредят сина ми със сестриче. Фовери, не се ядосвай! Явно е знак това, че не през Испания минава пътя към мечтата ти. Твоите изследвания ти по всяко време можеш да ги направиш, мъжът ти не ти трябва непременно, той когато може. Стискам палци и продължавам да следя как се развиват нещата при теб. Убедена съм в хубавия финал!

*
« Отговор #79 -: Юли 04, 2012, 15:08:15 pm »
 yahoo_17 :crossfingers: