0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на tainstvenata
« Отговор #20 -: Май 26, 2012, 02:08:02 am »
Според мен О е настъпила на 16/17 ден от МЦ и е много рано да чакаш цикъл..
Не искам да ти давам напразни надежди, но предменструалните болки при една ранна бременност са нещо напълно нормално. Когато аз забременях с моите юнаци, на 7ми ден от трансфера бях 100% сигурна, че чакам М, такива предменструални болки имах, не се траеше...Продължиха доста след като бременността ми беше потвърдена от лекар.
Успех ти желая, дано видиш заветните 2 чертички в края на тази графика!  :wink:

« Отговор #21 -: Май 26, 2012, 18:59:34 pm »
Според мен О е настъпила на 16/17 ден от МЦ и е много рано да чакаш цикъл..
Не искам да ти давам напразни надежди, но предменструалните болки при една ранна бременност са нещо напълно нормално. Когато аз забременях с моите юнаци, на 7ми ден от трансфера бях 100% сигурна, че чакам М, такива предменструални болки имах, не се траеше...Продължиха доста след като бременността ми беше потвърдена от лекар.
Успех ти желая, дано видиш заветните 2 чертички в края на тази графика!  :wink:

Благодаря ти за отговора,аз гледам да не се надявам излишно,не че е лесно,но ще изчакаме до 01.06 и ще стане ясно.Да са ти живи и здрави юнаците.

« Отговор #22 -: Май 28, 2012, 13:15:19 pm »
Айде и тук да видим едно силно положително тестче!Силно стискам палци мила  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #23 -: Май 28, 2012, 21:58:01 pm »
Айде и тук да видим едно силно положително тестче!Силно стискам палци мила  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Благодаря за пожеланието да ти се връща и на теб.

*
« Отговор #24 -: Май 29, 2012, 15:29:42 pm »
 :crossfingers: :bfp:
« Отговор #25 -: Май 29, 2012, 18:49:10 pm »
Здравейте момичета и ви благодаря за подкрепата,но след днешната БТ и симптомите,които имам единственото,което ще видим в края на майската ми графика е  :witch:

« Отговор #26 -: Май 30, 2012, 08:52:24 am »
Може пък да видим майските  :bfp: :wink: :lol:
Докато я няма онази с метлата има надежда :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #27 -: Май 31, 2012, 19:03:22 pm »
Здравейте момичета днес съм малко  :( ,но ще ми мине.Имам чувството,че някой ми натиска копчето за МЦ и точно както всеки месец той цъфва.Мисля да си направя изследванията в понеделник,понеже се пада 5-и ден ,след това да пуснем спермограма на мъжа и да спра да меря БТ и ако всичко е наред с изследванията и не стане до 2-3 месеца  да направим (ако Доки каже де) Цветна снимка на тръбите.Ама съм малко тъжна,имах като повечето от вас в този форум надеждичка,че ще ме прескочи,защото беше странен този цикъл,не като другите месеци до сега.Стана доста дълъг пост ,но ще съм благодарна на койтоо го прочете.
УСПЕХ МОМИЧЕТА!ДАНО НА ВАС ДА НЕ ВИ ДОЙДЕ ТОЗИ ИЛИ СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ КАТО НА МЕН. :balk_144:  :balk_144: :balk_144:

« Отговор #28 -: Май 31, 2012, 19:05:47 pm »
 :bighug: :bighug: :balk_21:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #29 -: Май 31, 2012, 19:39:55 pm »
 :hug2: :kiss:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #30 -: Юни 04, 2012, 20:34:45 pm »
Благодаря ви милички за подкрепата.Вече не съм толкова отчаяна а и все пак предстои нов месец (нов късмет).От скоро си накупих книжки и чета и така не мисля толкова много за това дали ще стане или не.А днес си пуснах изследванията и утре ще ги занеса на доки да каже как са.Сега ще питам и някой от теми1ката за изследвания какво мисли.

*
« Отговор #31 -: Юни 04, 2012, 21:06:49 pm »
Успех мила , не се отчайвай , бъди силна и съвсем скоро чудото ще ви споходи.
« Отговор #32 -: Юни 04, 2012, 23:44:20 pm »
тайнствена...успех мила...стискам ти силни палчета скоро вашето чудо да е на лице и да не се налагат повече изследвания и цветна снимка.
  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #33 -: Юни 05, 2012, 08:42:35 am »
Ще те чуе миличка,не се отчайвай!Всички се натъжаваме като ни дойде,но това трябва само да ни прави по-силни,просто повярвай,че и твоето чудо ще стане.Горе главата и успех с изследванията :D

*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #34 -: Юни 05, 2012, 09:58:29 am »
Бъди спокойна, радвай се на лятните емоции и ще видиш всичко ще се нареди :P :P :P

*
« Отговор #35 -: Юни 05, 2012, 10:15:46 am »
тайнствена...успех мила...стискам ти силни палчета скоро вашето чудо да е на лице и да не се налагат повече изследвания и цветна снимка.
  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #36 -: Юни 05, 2012, 19:55:54 pm »
Благодаря ви милички много сте добрички.

« Отговор #37 -: Юни 08, 2012, 19:32:00 pm »
Здравейте момичета не съм писала отдавна,защото няма нищо интересно покрай мен,от вчера имам леки пробождания в областта на яйчниците,но сега имаме въздържание за да можем да направим спермограма в понеделник.И да ви се оплача днес си бях облякла една нова туника и вече трима души ме питат бременна ли съм.Но за мое учудване не се разтрйвам много само казвам не и това е.Лека вечер на всички и успех на всички ловуващи този месец. :kiss:

« Отговор #38 -: Юни 28, 2012, 20:55:06 pm »
Здравейте момичета не съм писала отдавна ,но ви следя!При мен нищо интерсно ,но много нови неща и то все лоши. :) Този месец знаех,със сигурност ,че ще ми дойде,но за всеки случай отидох при друг лекар за второ мнение,и тя ме прати на изследвания за подготовка за лапароскопия.Е за съжааление няма да стигнем скоро до лапарото,защото ми откриха хламидия,която от утре започвам да лекувам с антибиотоци.И така момичета тъкмо имах малко вдъхната надеждица и сега отново всичко се срина. Пожелавам на никоя от да не и се случват тези изпитания и при всички вас да да се покажат заветните  :bfp: УСПЕХ

« Отговор #39 -: Юли 01, 2012, 04:14:28 am »
Успех и на теб мила...премахвайте хламидията и скоро на хоризонта с  :bfp: :bfp: :bfp: preggo preggo preggo
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: