0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #620 -: Юли 30, 2012, 10:56:31 am »
Да точно това означава, може и без упойка цената е 250 лв, тъкмо ще спестиш за замразяването 100 лв, може евентуално да имаш разходи за медикаменти ако ти правят някаква лека стимулация, на мен замразяването на 4 бр ембриончета за няколко различни цикъла ми струваше около 2000 лв.
« Отговор #621 -: Юли 30, 2012, 11:31:26 am »
Да точно това означава, може и без упойка цената е 250 лв, тъкмо ще спестиш за замразяването 100 лв, може евентуално да имаш разходи за медикаменти ако ти правят някаква лека стимулация, на мен замразяването на 4 бр ембриончета за няколко различни цикъла ми струваше около 2000 лв.

Благодаря ти много :)
това означава, че няма допълнителни разходи за размразяване и за самото оплождане.
ти пробвала ли си пункция без упойка?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*

anajens

• 717
« Отговор #622 -: Юли 30, 2012, 12:06:06 pm »

това означава, че няма допълнителни разходи за размразяване и за самото оплождане.
Няма за какво Съкровище, не не съм пробвала без упойка мен май ме боли повече, за оплождането някой бяха писали, че са плащали, но аз не съм!
Успех ти пожелавам, дано това да е твоят начин да имаш мечтаното детенце! :D
« Отговор #623 -: Юли 30, 2012, 12:58:53 pm »

Няма за какво Съкровище, не не съм пробвала без упойка мен май ме боли повече, за оплождането някой бяха писали, че са плащали, но аз не съм!
Успех ти пожелавам, дано това да е твоят начин да имаш мечтаното детенце! :D
anajens, благодаря ти много :-) Успех ти желая от сърце! Дано Господ е с нас и да успеем още тази година :-)
Айнщайн
*
« Отговор #624 -: Юли 30, 2012, 17:32:03 pm »
anajens,на теб кога ти беше последната пункция?Защото моята беше на 15.07 и платих 350 лв.пункция + такса оплождане 250 лв.Когато попитах всеки път ли ще плащам тази такса ми казаха,да,била въведена от 01.юни или юли не запомних месеца.Предполагам,когато няма Я,тогава логично е да няма такава такса.При теб как беше случая,имахте ли Я?
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
*
« Отговор #625 -: Юли 31, 2012, 00:24:24 am »
Sukrovishte, аз два пъти съм правила пункция при естествен цикъл без упойка. Първият път имаше болка, но е за кратко и е търпима. Вторият път изобщо не разбрах, че са ми извадили фоликула - никаква болка. Продължавам опити на естествен цикъл и пункции без упойка.

Bochka, аз последно правих пункция на 9-ти юни, яйцеклетката се оплоди и заплатих само 250 лв., но също чувам доста често, че момичета заплащат допълнително за оплождането. Не мога да разбера как се определя дали се плаща такава такса или не.

*
« Отговор #626 -: Юли 31, 2012, 06:41:54 am »
Съкровище, аз съм правила доста пункции без упойка. Мисля поне 6-7. Никога не ме е боляло, но си е въпрос на индивидуалния ти праг на търпимост, според мен. Предпочитала съм да съм без упойка, тъй като веднага разбирам дали имаме Я.
Веднъж д-р Стаменов поиска да сложим упойка, може би фоликула не беше на удобно место.
Успех на всички!
« Отговор #627 -: Юли 31, 2012, 06:55:14 am »
благодаря ви,Мгстра и Боги!
нека само хубави неща да ви се случват:)
Айнщайн
*

anajens

• 717
« Отговор #628 -: Юли 31, 2012, 08:50:51 am »
Бочка, да последно беше април в началото и имаше яйцеклетка, но не платих за оплождане, видях, че някой са писала, че има такава цена вече и затова писах и на Съкровище, че по принцип може и да и вземат и за това, но незнаех колко!Явно при някой вземат при други не може да зависи от метода знам ли!!!На мен ми казаха, че ако приложат метод MACS ще ми вземат 200 лв за него!
« Отговор #629 -: Юли 31, 2012, 09:57:51 am »
Момичета, ако Господ е рекъл, ще мога и аз да споделя другия месец по въпроса за ценообразуването ;)
Айнщайн
*
« Отговор #630 -: Юли 31, 2012, 10:34:36 am »
Здравейте!Вчера в БГ Мама,прочетох в поста на едно от момичетата,че са и били  ЕЛОНВА(цената и е около 1 200лв.),която замества цялата стимулация по къс протокол!!! :ask: Каква е тая нова инжекция,някой знае ли нещо за нея?!Това направо си е супер-минаваш само с едно боцкане!:)                                                                                         P.S. Тук има адреси и телефони за връзка на болниците в София(и др.градове) http://zdravennavigator.bg/bolnici/sofiia/2 ако на някои му трябват! :)
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 10:36:25 am от sole »
*
« Отговор #631 -: Юли 31, 2012, 18:54:27 pm »
Относно таксата за оплождане информация от днес- на ЕЦ съм и заплащам вече втори път такса 250 лв. оплождане. За първи път я платих м. май. До тогава нямаше такава такса.
« Отговор #632 -: Юли 31, 2012, 20:27:15 pm »
добре поне,че няма за размразяване;)
Айнщайн
*

anajens

• 717
« Отговор #633 -: Юли 31, 2012, 22:26:52 pm »
Е то има за трансфера...!А бе само пари, ние сме едни касички!Или по точно златни кокошчици!
« Отговор #634 -: Август 01, 2012, 07:16:56 am »
в надежда поне не е толкова скъпо като при владимиров примерно:o
но е факт,че това са най-скъпите медицински 'услуги' в Бг:(
Айнщайн
*
« Отговор #635 -: Август 01, 2012, 10:44:23 am »
в надежда поне не е толкова скъпо като при владимиров примерно:o
но е факт,че това са най-скъпите медицински 'услуги' в Бг:(
Ценовия диапазон е доста голям между двете клиники,говоря от личен опит.Един стимулиран опит при Владимиров ми излезе 8000 лв,а резултата беше плачевен откъм брой яйцеклетки.Втория опит ми беше пак при него и също платих около 8000,резултат още по-зле от първия.Говорихме си за спонтанен,но той ми каза,че все пак ще има някакви лекарства,което ме отказа тотално от него,защото направо си ме взеха за спонсор.
*
« Отговор #636 -: Август 01, 2012, 11:00:38 am »
Относно таксата за оплождане информация от днес- на ЕЦ съм и заплащам вече втори път такса 250 лв. оплождане. За първи път я платих м. май. До тогава нямаше такава такса.
Благодаря за инфото, а може ли само да те питам преди пункция прегнил или овитреле ти биха, че и това доста вдига цената :(.
*
« Отговор #637 -: Август 01, 2012, 11:03:41 am »
Аз след опита теглих чертата-за цветна снимка, биопсия,хистеро,PBMC,имунологични,доплащане на лекарства за стимулацията ,сме платили 3 150лв.Добре,че съм по Фонда,иначе опита да ми е струвал над 8 000лв. 8O Друг е въпроса,как след толкова изследвания(а и пари!) не се разбра къде е проблема и защо опита завърши с  :bfn: Не става,не става и не става!!! :(
*
« Отговор #638 -: Август 01, 2012, 11:11:11 am »
Аз след опита теглих чертата-за цветна снимка, биопсия,хистеро,PBMC,имунологични,доплащане на лекарства за стимулацията ,сме платили 3 150лв.Добре,че съм по Фонда,иначе опита да ми е струвал над 8 000лв. 8O Друг е въпроса,как след толкова изследвания(а и пари!) не се разбра къде е проблема и защо опита завърши с  :bfn: Не става,не става и не става!!! :(
При теб поне се вижда къде са похарчени тия 8000 лв,а при мене беше само за лекарствата за стимулация + цената за самата процедура,някъде беше 2 500-2800,вече не помня.
*
« Отговор #639 -: Август 01, 2012, 11:18:18 am »
Благодаря за инфото, а може ли само да те питам преди пункция прегнил или овитреле ти биха, че и това доста вдига цената :(.
Имаше един период в който в клиниката нямаха прегнил и затова даваха овитрел,но когато имат ти дават прегнил.Знам го защото последния път исках овитрел,но сестрата ме разубеди,каза ми,че ефекта е същия и не си струва да се дават толкова пари.