0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #680 -: Август 04, 2012, 23:05:03 pm »
благодаря за бързия отговор,Попчо:)
в такъв случай,когато се обаждам за час,трябва да искам при др Персенска,въпреки че е в отпуск,за да ме разпределят "служебно"? пък дай Боже да ми се падне самият др Стаменов! ;)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #681 -: Август 05, 2012, 23:43:31 pm »
Мимичи, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност с красив и пухкав финал. Хайде сега да ни поръсиш и с един хубав бременен прашец  :pink_dust_1: :green_dust_1:
 :bighug:

« Отговор #682 -: Август 06, 2012, 09:50:43 am »
Мимичи, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност с красив и пухкав финал. Хайде сега да ни поръсиш и с един хубав бременен прашец  :pink_dust_1: :green_dust_1:
 :bighug:

Благодаря, днес ще направя още един кръвен тест за по сигурно и тогава ще ръся прашеца  :bighug:

« Отговор #683 -: Август 06, 2012, 10:19:42 am »
Здравейте момичета,имам въпрос.Пациентка съм на друга клиника ,но искам да се прехвърля при д-р Стаменов.Има ли начин това да стане без да се чака година и половина за преглед.Ще съм ви благодарна за отговора.Имам четири инвитро процедури  в предишната клиника и все неуспешни.Просто не знам какво да правя.
« Отговор #684 -: Август 06, 2012, 12:38:52 pm »
Единственият вариант за това е да имаш заповед от фонда и просто да смениш клиниката. Но пак ще ти трябва съгласието на "Надежда" за това.
« Отговор #685 -: Август 06, 2012, 13:01:59 pm »
Здравейте момичета, аз съм в клиниката от 2години, но чак сега се включвам тук. Моята история на кратко: борим се 8 години за детенце, страшно много лекари съм сменила и си загубих времето, кат оме тъпкаха с хормони и антибиотици и нищо друго не се случваше. Имам 1хидротубация, 1лапароскопия, която се превърна в перитонит, 1инсеминация/на другия ден с възпаление по спешност в болница/,1 цветна снимка това в други клиники, тук при д-р Стаменов съм правила 2 хистероскопии, 1цветна снимка и сега така чаканото ин витро, по фонда. На 29.07 ми беше ЕТ и сега нямам търпение да си направя теста, дано всичко този път да е ок.
Пожелавам на успелите лека бременност, а на останалите, късмет до достигането на мечтата ни да видим :bfp: тест.
« Отговор #686 -: Август 06, 2012, 15:07:18 pm »
Момичета, да знаете кога най-рано може да се направи уринарния и кръвния тест, че направо тези 15 дни незнам как ще ги дочакам :ask:
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #687 -: Август 06, 2012, 15:19:27 pm »
Момичета, да знаете кога най-рано може да се направи уринарния и кръвния тест, че направо тези 15 дни незнам как ще ги дочакам :ask:

Здравей!Първо искам да ти пожелая късмет и положителен резултат. :wink Ранният кръвен тест зависи от деня на който са ти върнали ембрионите.Но можеш да си направиш например на 8-ми ден,както и на 10-ти.
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #688 -: Август 06, 2012, 16:39:38 pm »
Tincheto, благодаря ти за отговора.  Върнаха ми ги на 5-тия ден. А уринарен, кога мога?
« Отговор #689 -: Август 06, 2012, 16:40:42 pm »
Върнаха ми 1, де, дано да е вярното!:)
« Отговор #690 -: Август 06, 2012, 16:44:30 pm »
Момичета,искам да ви попитам доплащали ли сте скоро в нашата клиника за ин витро процедура по Фонда.Днес акушерката ми каза,че ще се наложи да си доплатя, зашото съм надвишила дозата на лекарствата до днес ми били около 2700.Четох и бях чула по телевизията,че са премахнали доплащането от 25 май тази година.Моля Ви споделете опита си с доплащането.
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #691 -: Август 06, 2012, 16:48:00 pm »
За да не пиша глупости без да съм наясно с нещата ,мисля,че можеш  да си направиш кръвен тест, щом са ти го върнали на стадий бластоцист.Виж кой ден се пада,като не броиш деня на трансфера.А уринарен седмица по-късно!Принципно кога ти казаха от клиниката ,че можеш пуснеш кръвен тест?
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #692 -: Август 06, 2012, 17:02:12 pm »
Имам още един въпрос,аз не съм усвоила парите за хормоните до утре ще са 6 броя.прегледите ми за 4 ехографии,от тези пари които остават за хормони прегледи могат ли да отидат за лекарства.Сумата знам,че е 5000 лв и във сайта на Фонда пише ориентировъчни цени.Уфф мислех си ,че нищо няма да доплащам с новия закон,ама май не е така,и кога се доплаща след като ми изпратят по куриер документите ли?Към секретарките ли трябва да се обърна за доплащането?
*
« Отговор #693 -: Август 06, 2012, 17:07:09 pm »
Момичета,искам да ви попитам доплащали ли сте скоро в нашата клиника за ин витро процедура по Фонда.Днес акушерката ми каза,че ще се наложи да си доплатя, зашото съм надвишила дозата на лекарствата до днес ми били около 2700.Четох и бях чула по телевизията,че са премахнали доплащането от 25 май тази година.Моля Ви споделете опита си с доплащането.
Еми,аз правих опит по фонда юни месец,доплатих 1 500лв.Силвия Стефанова ще ти каже после колко точно имаш за доплащане.Не искат парите веднага,ами когато колкото имаш(на мен ми останаха още 200лв).Успех на теб и на всички борещи се за детенце! :bighug:
« Отговор #694 -: Август 06, 2012, 17:35:19 pm »
За да не пиша глупости без да съм наясно с нещата ,мисля,че можеш  да си направиш кръвен тест, щом са ти го върнали на стадий бластоцист.Виж кой ден се пада,като не броиш деня на трансфера.А уринарен седмица по-късно!Принципно кога ти казаха от клиниката ,че можеш пуснеш кръвен тест?
Ами казаха ми на 15-тия ден. Но това е чааак след една седмица, като не броя деня на трансфера! :(
« Отговор #695 -: Август 06, 2012, 17:38:09 pm »
Моят опит излезе под 4 хиляди, но лекарствата, които не са за стимулацията си ги плащах аз (достинекс, утрогестан и т.н.). За доплащане - платих 2 хормона х 18лв и още 200лв за замразяване, за друго не се сещам. Платих ги, когато свърших опита.

Кръвни тестове направих на 12-ти и на 15-ти ден, за да съм сигурна, че ЧХГ расте. Преди 12-ти ден не събрах кураж да го сторя. Върнаха ми 2 ембриона на 5-ти ден.
« Последна редакция: Август 06, 2012, 17:40:40 pm от anichka.bs »
« Отговор #696 -: Август 06, 2012, 17:41:51 pm »
Момичета днес 12ти ден  beta HCG 963,20,на 10ти ден беше 342,30 мисля че сега мога да ви поръся с бременен прашец :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Желая успех на всички и много сбъднати мечти.

Момичета, да знаете кога най-рано може да се направи уринарния и кръвния тест, че направо тези 15 дни незнам как ще ги дочакам

Аз също съм с трансфер на 5ти ден направих уринен на 9ти ден веднага се показа втората черта, на другия ден 10ти направих кръвен и показа 342,30 ЧХГ.
Успех ти желая.
« Отговор #697 -: Август 06, 2012, 17:44:18 pm »
мими, колко ембриона ти върнаха?
Аз на 12-ти ден бях с резултат 625 :)
« Отговор #698 -: Август 06, 2012, 17:50:03 pm »
мими, колко ембриона ти върнаха?
Аз на 12-ти ден бях с резултат 625 :)

2 ми върнаха само толкова имах замразени.
Сега се притесних да не би да не е добре резултата, защото  като изчислих ЧХГто не се удвоява на 48 часа а на 32 . Това притеснително ли е.
« Отговор #699 -: Август 06, 2012, 17:56:53 pm »
спокойно, аз като гледах други резултати, едно момиче беше с около 300 на 12-ти ден, а беше с близначета :)
Пожелавам ти сега на прегледа да чуеш 2 сърдечни ритъма (някъде в 7-8г.с.) и да имаш лека бременност :)