Копирам част от имейла, който получих от една фирма, в която бях кандидатствала по документи за дистрибутор.
Какво предлагаме? :
- предлагаме начално обучение (това е видео обучение какво трябва да правите и как да показвате продуктите на клиентите) и след това периодични обучения за повишаването на квалификацията
- имате тест период от 1-2 месеца след което може да ви дадем трудов договор и да ви осигуряваме ако желаете
- как и с какво ще посещавате клиенти не е наша грижа (за предпочитание е собствен автомобил, мотор, колело .... и т.н. )
- работното ви време трябва да е от 9:00 до 18:00 от Пон. до Пет. Но ако желаете може да работите и повече това ще е само във ваш плюс
- очакваме месечни обороти м/у 6000лв. и 12000 лв. без ДДС
- плащаме на всеки 2 седмици
- заплатата е % от оборота който варира средно м/у 15% до 20% зависимост от продуктите за топ 10 продукта е 20%
- за оборот над 7000лв без ДДС месечно плащаме допълнително от 100 до 200лв за гориво + 50 лв за поддръжка и др разходи
- използвате вашия телефон за връзки с клиентите ви (но по принцип да знаете че няма полза ако се обажда те на клиенти за уговорки на срещи и др. при нас работи схемата лице в лица трябва да сте там)
Естествено, това "привлекателно" предложение не смятам да го приема.
Пълно е с неясноти и е крайно несериозно.
Значи, след два месеца ДАЖЕ могат и договор да ми изготвят, че даже и осигуровки да ми внасят! БРАВО!
не им пука, дали ще си троша колата или колелото, или мотора. Това си е мой проблем. Обаче, ако нямам 7 бона оборот, няма да ми изплатят горивото.
освен това, свидят им пари, да ни платят командировките до София и да ни проведат едно истинско обучение, а щели да ни обучават дистанционно (видео обучение)!
стиснати и несериозни!