0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ин витро
« -: Юни 18, 2006, 07:33:57 am »
Здравейте момичета! Днес се събудих с предменструални болки, а ми е 8 ден след трансфера. Въпросът ми към Вас е : Може ли да очаквам М преди 17 ден от трансфера? Благодаря Ви предварително!
*
ин витро
« Отговор #1 -: Юни 18, 2006, 08:32:30 am »
Здравей, Рибке, възможно е, но не ти го пожелавам и ти стискам палци всичко да е наред.На мен при второто ИКСИ ми дойде на 8-9ти ден.
*
ин витро
« Отговор #2 -: Юни 18, 2006, 09:14:26 am »
Рибке спокойно, да има болки е нормално и в двата случая, това нищо не значи. Късмет ти пожелавам и бъди спокойна и си почивай!
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
ин витро
« Отговор #3 -: Юни 18, 2006, 10:33:51 am »
Рибке,аз от 10-ти ден постоянно съм с предменструални болки,дори и в момента!  :roll:  А на 12-тия ден дори имах зацапване, до 14-тия! Аз мисля ,че при всеки е различно! Така ,че ти си мисли само ,че е станало,а ние сме стеб и ти стискаме палци! :crossfingers:
Re: ин витро
« Отговор #4 -: Юни 18, 2006, 10:53:46 am »
Цитат на: RIBA
Здравейте момичета! Днес се събудих с предменструални болки, а ми е 8 ден след трансфера. Въпросът ми към Вас е : Може ли да очаквам М преди 17 ден от трансфера? Благодаря Ви предварително!

Стискам палци всичко да е за добро
*
ин витро
« Отговор #5 -: Юни 18, 2006, 12:03:23 pm »
Ами на мен ми дойде на 13ти ден, но тебе дано дано те отмине! Опитай се да си спокойна и да почиваш повечко, пък ние стискаме палци mf_bounce8
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: ин витро
« Отговор #6 -: Юни 18, 2006, 13:24:42 pm »

Мила Рибке Това че имаш предменструални болки неозначава че ще ти дойде!!!!!Опитай се да си спокойна -сега това е важно!(до колкото е възможно)Айде стискам ти палци да не ти идва 9 месеца!!!! :balk_21:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
ин витро
« Отговор #7 -: Юни 18, 2006, 18:42:17 pm »
Чуй сега и Лейди : възможно е да имаш предменструални болки и да си забременяла. Отделно на това, при теб ти пречи и цистита - може да е от него, а не от "гостенката".

Вземи се успокой, че шашкаш и мъжо си, а и вредиш на себе си!

П.П. Благодаря за шоколада :) , макар че нямаше нужда :)
*

M_p

ин витро
« Отговор #8 -: Юни 18, 2006, 19:41:19 pm »
Аз съм 11 ден от трансфера,обаче на тая големи надежди,освен че гърдите ми са доста оголемени и болезнени друго нищо не чуствам,кога трябва да си направа теста?и трябва ли нещо да чуствам?
*
ин витро
« Отговор #9 -: Юни 19, 2006, 11:56:06 am »
Цитат на: M_p
Аз съм 11 ден от трансфера,обаче на тая големи надежди,освен че гърдите ми са доста оголемени и болезнени друго нищо не чуствам,кога трябва да си направа теста?и трябва ли нещо да чуствам?

Не е задължително да чувстваш нещо  :roll:  Просто се успокой и ти  :)
На теб слагаха ли ти Прегнил след трансфера?
*
ин витро
« Отговор #10 -: Юни 19, 2006, 12:04:52 pm »
Риба, при мен болки имаше два дни и след двете инжекции прегнил, после минаваха. Стаменов ми обясни, че от прегнила се образуват кисти, които подхранват ембрионите и е вероятно да ме боли от тях.
Пожелавам ти това да са едни дребни подробности от първите седмици на бременността.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
ин витро
« Отговор #11 -: Юни 19, 2006, 12:28:16 pm »
Благодаря Ви за отговорите! Трудно ми е да пиша, пообъркана съм.
 На всички желая успех! :balk_104:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
ин витро
« Отговор #12 -: Юни 19, 2006, 13:55:46 pm »
Рибке, имаш ли придръпване на яйчниците както при стимулацията?

*
ин витро
« Отговор #13 -: Юни 19, 2006, 19:15:27 pm »
Здравей Огънче! Нямам придърпване, по-скоро е като че всеки момент ще ми дойде. Вчера цял ден бях с болки. Днес се събудих без болки, едва тази вечер започна да ме наболява. Повече е в дясно, там имах 10 фоликули и дупченето е било повече. Опитвам се да не мисля и да се успокоя.
        Какво означава да имам придърпване?  На моменти е като боцкаща болка в яйчника и тръбата. :a_cat_05:
*
ин витро
« Отговор #14 -: Юни 19, 2006, 19:18:33 pm »
При мен тези симптоми са сигурен признак за бременост, но при всеки е различно. Дано и при теб са такива. Желая ти го от сърце.
*

M_p

ин витро
« Отговор #15 -: Юни 19, 2006, 20:05:48 pm »
Момичета,аз днеска съм много отчаяна,нямам болки нито цикъл,но спряха да ме болат гърдите,вече съм 12 ден след трансфер.За какво се бие прегнил след трансфер на мен не са ми били само утрогестан взимам
*
ин витро
« Отговор #16 -: Юни 20, 2006, 00:00:17 am »
Прегнил се слага на 5 и 12 ден от трансфера, незнам точно действието му, но явно трябва. Къде прави ин витрото? Утрогестана пиеш ли го или вагинално го слагаш? Не се притеснявай, че нямаш болки, с тях е много по-ушашавено. Ако пък си заченала пак слагат прегнил. Желая ти много късмет!
*
ин витро
« Отговор #17 -: Юни 20, 2006, 11:05:51 am »
Прегнила го слагат за да накарат яйчниците да произвеждат повече прогестерон. Когато има хиперстимулация мисля, че не се слага..ако не се лъжа. Не се отчайваи М_р при всички симптомите  са различни не губи надежда ще видиш, че ще стане!!! Успех на всички в АРТ!!! :balk_602:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
ин витро
« Отговор #18 -: Юни 20, 2006, 11:32:36 am »
 На моменти е като боцкаща болка в яйчника и тръбата. :a_cat_05:

Това е добър знак :D  Щом още няма М, значи си ОК. Кога ще правиш теста?

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
ин витро
« Отговор #19 -: Юни 20, 2006, 12:44:22 pm »
Рибка, стискам ти палци! Знам, трудно е, почти невъзможно, ама спокойствие и търпение му е майката. Аз при единия опит имах 3х1500 прегнил през два дни, при друг опит само 2х1500, а при последния изобщо не ми изписаха прегнил, хиперстимулация не съм имала. Чини ми се това с прегнила след трансфер е строго индивидуално.