Здравей Мира!
За съжаление чак сега виждам темата и дано не е късно да отговоря. Ние правихме хистероскопия (лапарото си спестихме в последната минута) при един разкошен доктор. Препоръча ни го лекарят, при който правихме инвитро. Каза ни, че на него можел да разчита, защото е невероятен хирург и диагностик и на операцията щял "да търси, докато намери нещо"... Вярно е, че когато отидохме при този лекар, той за първи път в тогава 37-годишния ми живот
и дългогодишен опит при гинеколози забеляза, че имам субсептум. Видя го просто на ултразвука. Обясни ми, че матката ми е малко във форма "смайли", което по негов опит често означавало, че на хистерото ще види себтумче...
Ето това е клиниката и доктора:
http://www.gyn-grossburgwedel.de/tagesklinik.htmНе мога да не пиша и да не го похваля доктора...
(д-р Брунке) Но е много на север. В едно село около Хановър е, но при него ходят много пациенти от Хамбург и от други градове... Страницата е от една частна клиника, в която той работи, но мене не ме оперираха там, а в болницата...
Не можах да прочета цялата темичка и се извинявам, ако се повтарям нещо... Аз също съм с ендометриоза, вероятно и аденомиоза... Към д-р Тодоров определено съм скептична...
Ако мога да помогна с нещо, насреща съм.