0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на Abri
« -: Юни 29, 2012, 16:45:59 pm »
Здравейте момичета,

Реших да си пусна и аз темичка, че много невъзпитано да ви нахлувам във вашите, без да съм се представила, но ви чета отдавана и сигурно за това се включвам от време на време, чуствам си ви близки.

Накратко - близо 2 години опити, направени необходимите начални изследвания, без конкретна причина (освен ЕГН-то  :wink:), за неуспеха до сега :)

Чета ви от тогава и с някои момичета си вървя ръка за ръка и мисля, че е крайно време за другата темичка  preggo

Много успех на всички от мен и скорошни 2 чертички.
*
Re: Графиката на Abri
« Отговор #1 -: Юни 29, 2012, 17:32:25 pm »
 :welcome_1: Абри .Дано тази темичка да ти е много кратка и скоро се преместиш в темата на бременилките .
*
« Отговор #2 -: Юни 29, 2012, 19:34:14 pm »
Добре дошла мила и честита темичка!Графиката ти изглежда чудесно и ти желая от сърце скоро чакането ви да приключи.Много успех от мен!

« Отговор #3 -: Юни 30, 2012, 15:50:32 pm »
Абри, добре дошла мила  :welcome3: :balk_21:
Дано споделянето на графиката ти, е на късмет и много скоро да видиш така мечтаните  :bfp: :bfp: :bfp:
много стиснати палчета и прегръдки
:bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #4 -: Юли 02, 2012, 10:56:12 am »
Благодаря мили дами, да Ви се връща :bighug:

:balk_177: и хубави летни преживявания
« Отговор #5 -: Юли 02, 2012, 11:21:11 am »
Добре дошла и от мен! :wink:
Както повелява традицията - пожелавам ти скорошно преместване в бременната тема :lol:
А пък за графиката ти :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:да е най-дългата.

*
« Отговор #6 -: Юли 02, 2012, 12:46:24 pm »
Привет, Abri  :)

Също ти желая скорошен успех!

И ще си позволя искрен и сърдечен съвет: ЕГН-то е важен фактор. Ако си около 35г. - обърни се непременно към репродуктивен специалист! Една от характерситиките на късия менструален цикъл е намаляването на яйчниковия резерв.
............................Тайната на нашата вечеря............................
*
« Отговор #7 -: Юли 02, 2012, 15:54:46 pm »
Благодаря didka_moni, успех и на теб :)

Благодаря Rejna, за пожеланията и съвета и да ти е живо и здраво малкото бонбонче :)
За сведение - над 35 години съм и винаги съм била с кратък цикъл, но си много права за яйчниковия резерв, мисля да си направя такова изследване, но изчаквам да ми дойде реда в една клиника по репродуктивни проблеми, защото, честно казано ми омръзна от "специалисти", които само ти гледат в джоба (нямам нищо напротив да си платя, но да знам за какво и да има смисъл и ефект) и ти назначават едни и същи изследвания, без дори да погледнат вече наличните такива.
По скоро ме притеснява късната овулация (която се измести в последните месеци) и кратката 2-ра фаза.
Между другото, много интересен блог, ще си го чета с интерес :)
*
« Отговор #8 -: Юли 02, 2012, 19:54:18 pm »
Не случайно се 'обаждам' в темата ти, Abri. Когато бях на 20г. МЦ беше точен като часовник и все по 28 дни  :wink: На 34г. внезапно и съвсем отчетливо чух своето 'тик-так' и се уплаших, че няма време. А в последните 1-2-3 години МЦ се попремени, като предимно се редуват 23, 26 и по-рядко 28 дни. Сега съм на 36 и слава Богу! имам детенце. Бързо стана, макар и късно да го пожелах. От все сърце пожелавам и на теб един малък калпазанин :D Понякога ЛФ е по-къса и в зависимост от нивото на TSH и щитовидните хормони. Не е задължително да е проблем (лутеалната фаза при мен е 9-10 дни), но добре е да се изследва и в тази посока.

Още веднъж: здраве, късмет и успех!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
............................Тайната на нашата вечеря............................
*
« Отговор #9 -: Юли 03, 2012, 14:06:55 pm »
Още веднъж благодаря Rejna, ще направя, каквото е необходимо, за да постигна мечтата си за детенце. Пожелавам и на теб много здраве, късмет и успех, в посоката/те, към която си се устремила!

Много ме обнадеждава факта, че има хора като теб и много други момичета в този и подобни форуми, които, без никаква корист споделят опит и дават насоки, ще се постарая и аз бъда полезна, където мисля, че бих могла :)

.... а за часовника си много права :(
« Отговор #10 -: Юли 06, 2012, 14:35:10 pm »
Как си миличка  :balk_21:
не останало до момента на истината  :)
силни палчета да започнеш една хубава дълга графика с  :bfp: тестче

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #11 -: Юли 08, 2012, 13:34:29 pm »
Добре съм, миличка, благодаря за стиснатите палчета, но започнах нов месец  :(

:bighug: :balk_21:
« Отговор #12 -: Юли 08, 2012, 15:06:24 pm »
Нека ти е на късмет този нов хубав месец юли  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :bfp: :bfp: :bfp:
започвам с палчетата от сега  :balk_21: