Жаси, наистина Елфи е права. На теб може да не ти харесва и да си права, ама детето си е тяхно, щом не го малтретират имат право да си го гладат както си искат. Аз в началото не се усетих, ама ти нали си им казала и те са ти казали, че нищо му няма. Защо тогава търсиш какво да им предлагаш. Сега като отидеш пак да им навираш в очите лечение за това, за което те смятат, че нищо му няма, само ще им скъсаш нервите и още по-малко ше се виждат с теб. Те очевидно много мислене са хвърлил в това как искат да си отглеждат детето(колкото и лудо да е за нас), едва ли ти ще ги промениш. По-скоро обратният ефект се получава. А иначе може би малко по малко ще им мине тази фаза на вманиачаване. Самото дете ще ги принуди, понеже няма как винаги да го пазят от сапун, изкуствени материи и каквото там още искат. И малко по малко ше свикнат, че може и така
. Дай им малко време. Поне така мисля аз, като знам аз в началото какво си мислех как ще си гледам детето ,пък после озъзнах че някои неща, които съм си мислела са били глупости ,други невъзможни за контрол,а тети не толквоа важни. И те ще стигнат до това, когато детето не им е под непрекъснатият контрол.