Здравейте, вече е хладно, разкош!
Здравей,
Сия,ще опитам да се свържа с майката на Рая, благодаря, бъдете здрави и безгрижни всички в къщи
.
Днес пак същото, и двамата едновременно, ако има някой с близнаци да разкаже как са нещата там станали, моля. убедена съм че Митко копира Божана, за много неща се държи така. Убедена съм и че не трябва да се закъснява, така че като стане детето ви на 2-2,5 години
не отлагайте повече. в тази възраст все още са готови да учат и да слушат. на 3 и половина и аз да съм и някой да ми каже край с ходенето прав, мисли, тичай в тоалетната и сядай и аз ще остана възмутена от вмешателството в личното пространство.
blue, Божана също плака в първия ден на градината, че не я оставих да спи на креватчето като другите деца, а я взех на обяд, ако зависи от теб не отлагай оставането за цял ден. този интерес се запазва и до днес.
gery, мила, на самата мен ми е толкова неприятно да си призная тази работа с прането и чистенето, нали са ни учили на тази лична хигиена толкова години, че не мога да разбера липсата й при моите прасета, нито да им го причиня, нито пък те ще ме послушат. уморена съм от това, че те изобщо не се впечатляват от това мацане, нито желанието да са чисти, нито желанието да зарадват майка си, както казва моя любим д-р Спок работи. Аз бърша нещо и ми текат сълзи, а Божана съчувствено стои до мен и ме гали по рамото
. откачена работа, сигурно и тя не разбира какво толкова съм се хванала за тези гащи
Една колоритна колежка казва "как ще ти е гадно, ма, нали ти е дете, а ние като перяхме на ръка пелените..." права е, жената, това ми даде друга перспектива
Нашият татко е с много сериозен летен вирус, нарастваща темпертура, силно разстройство вече трети ден, личния лекар казва че е много разпространен това лято, дано ни отмине с децата! да видиш памперс тогава...
Желая здраве и прохлада на всички!