0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

С жена ми правим опити за бебе,но наскоро се изследвахме и разбрахме,че и двамата имаме трихомони,лекарката ни препоръча Орнидазола,който го няма в България и най-близката страна е Турция.Извинявам се,че пускам темата,но ако някой има път до Турция,ще му заплатим освен стойността на лекарството,която е около 15 лв.,също така и доставката,ние сме от София.Мисля,че го има и в други страни като Германия,Франция,Англия и Испания.Можете да се свържете с нас и на лично съобщение :) .
Ornisid forte 500 mg е търговското наименование(за Турция) на Ornidazole,активната съставка.
Ако сте от друг град може и с куриерска служба еконт, пращате го по тях и те ви предават парите.
« Последна редакция: Август 18, 2012, 01:25:25 am от Nkola »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Орнидазол-Турция,ако някой има път натам?
« Отговор #1 -: Август 21, 2012, 16:49:35 pm »
Попитайте лекаря си дали не можете да проведете лечение с аналогичен препарат, който се намира свободно на българския пазар, напр. metronidazole.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу