И аз срещнах подобни мнения за размера на коша матрикс, но съм склонна да ги подложа на съмнение. Просто напоследък около мен има много бременни и майки, които просто държат да имат много широк кош, че да не му било тясно на бебето и да се въртяло вътре спокойно. Уважавам мнението на всеки да си гледа детето както иска, но аз съвсем не държа да имам широк кош, даже по-скоро и аз като Надеж искам по-малко части
Този кош не мисля да го ползвам безкрайно, ясно е че ще умалее в един момент, но за мен това е ОК. Имам приятелка с Jane с матрикс коша и тя също е страшно доволна, виждала съм бебето в него и не ми се вижда да му е тясно....т.ч. бих подложила "тясната" му страна на съмнение през призмата на личното мнение
Още веднъж благодаря на момичетата, които споделиха опита си с коша и за коланите
Едно последно въпросче - в някакъв сайт за колички пишеше, че има нещо като "матраче" за него и може да се ползва за легълце (при пътуване в хотел например, за да не се носи кошарата докато е малко...). Предполагам е точно за да покрие коланите и да си е чисто легло.... някой виждал ли е това нещо, ползвал ли го е?