Кati_vm, zippy sport първоначално беше фаворитът ми за количка. Бях се влюбила в нея. Ходих, гледах, бутах я, накрая реших, че точно тази чанта-раничка ще ми е твърде малка и неудачна. Зипи спорт е Словенско производство, дубликат на оригиналната Зипи на Адбор от Полша. Нещо ми стана кофти, че ще купувам някакъв си дубликат и реших да се ориентирам към полското производство. Адборските колички са много добри, все повече мами ги предпочитат. В крайна сметка моята количка е S-line Adbor, поради факта, че Зипитата ги продават само 3 в 1, не ги делят, а аз имах осигурен кош за кола и нямаше смисъл да взимам 3 в 1. Няма да сбъркаш нито със Зипи, нито с S-line. Изключително маневрени са, могат да се бутат дори с една ръка, леко качват бордюри и всякакви неравности по нашите "хубави" пътища. Имат и някои недостатъци съответно, с които ти си решаваш дали да се съобразиш - едното е размера. Не е шега, голяма количка си е. Трябва да прецениш, ако ползваш асансьор, дали ще се събира в него. Виждала съм едни супермалки асансьори, в които дори и да свалиш дръжката /тъй като тя се регулира/, пак може и да не влезне. Отстоянието между задните гуми също е голямо...Другото е, че над багажника има една пранга, която малко пречи, ако искаш да слагаш по- обемни неща. А, и това с размера също никак не е маловажно за това в каква кола ще я слагаш. Ако имаш комби- добре, ама инак - може да е малко зор с прибирането. Особено с коша за новородено, само количката запълваше целия багажник на иначе голямото ми комби. Ако пък си с по- малка кола гумите могат да се свалят, ама си е играчка.
Дано да съм ти била полезна донякъде. Все пак ти давам мнение за S-line. Ти си решаваш иначе!
Пускам една снимчица, за да добиеш представа!