Лубадим, не падай духом. Не позволявай това, че не се е получило да влияе зле на теб и отношенията с партньора ти.
Имам близка приятелка, която борбата за дете коренно промени. Казахме си с мъжа ми, че няма да допуснем това да се случи и на нас.
Не казвам, че е било леко или лесно. Заедно сме от 1995 г. Минахме през най-различни лекари, съвети и подпитвания на приятели, 4 инсеминации и едно ИКСИ, една съмнително извънматочна (според някои лекари) бременност, последвана от спонтанен аборт, докато стигнем до ЦРЗ „Надежда” и д-р Стаменов. В клиниката се почувствах у дома си, последваха стимулирано неуспешно ИКСИ, биопсия, терапия за НК-клетките, 8 пункции без упойка на ЕЦ, вливания на киовиг, РВМС, един ЗЕТ (пак неуспешен), но нито веднъж не се разстроих от отрицателните тестове. Знаех, че ще стане и бях спокойна. Сега съм бременна в 8 месец - с девойка и младеж. Надявам се, че декември ще ги прегърна и ще бъдат живи, здрави и още по-хубави на живо, отколкото на 4D видеозона. Не се съсипвайте емоционално и запазете връзката с партньора си! Наистина вярвам в подписа на Ива и много често съм си го повтаряла - ако нещо не е завършило добре, значи това не е края. Бъдете силни, обичайте и себе си и партньора си!