Вижте,какви коментари,как да вярвам,че е истина след всичко това:
''Сега видях снимки на майката и дечицата.Живеем в един квартал.Не знам от кога е в това положение,но се озадачих,понеже я видях съвсем скоро.Смея да твърдя,че тя,както и дечицата изглеждаха прекрасно.Бяха "изтупани"модерно и в никакъв случай по външния им вид не си личеше тежкото им положение,напротив!''
'' Мислих си от къде ми е толкова позната тази жена и се сетих, до скоро взимахме храна за децата си от една и съща детска кухня. Скоро не съм я засичала, вероятно защото децата са вече на по 3г. Определено няма външни белези на нямаща, а точно обратното. Вярно е, че кара джип, но не мога да знам дали е нейн или й е даден. Аз лично се отказвам да помогам под каквато и да е форма, за мен не е крайно нуждаеща се и да се спекулира чрез децата е отвратително(независимо, че се иска помощ за тях). Пък, ако някой иска да ме убеди, че децата са облечени с маркови неща само от помощи и аз ще помоля за такава помощ, че мойто е едно ама не е марково.''
''Определено са облечени дечицата само с маркови дрехи,мамата също...Аз лежах с тях в една частна болница февруари,март месец тази година и тя отказа да бъде в стая с други и си плащаше по 60лв на вечер,пушеше цигари и има силикон къде ли не....Е извинете за такива бедняци и гладуващи деца,те наистина са много сладички и си имат здравословни проблеми,но не е редно така да се изопачава истината.... Определено децата и разполагаха с много повече от моите три...Който иска да помага,но има наистина нуждаещи се деца.''