Имам нужда от малко помощ,затова ето и моята история:
На 27.07.12г след 14 дни закъснение и 3 положителни теста /защото съм си леко недоверчива/ започна леко зацапване.Отидох в АГ Варна,където доктора каза,че това което вижда /с вагинален видеозон/не отговаря на 6та седмица и най-вероятно ще падне или ще ми дойде месечния цикъл.Не знам защо той самия смени мнението си два-три пъти до като любезно ми се усмихваше,първо каза че има плоден сак,после,че просто ми била закъсняла менструацията... както и да е.След два дни направих обилно кървене с невероятни болки и всичко приключи.
Днес 14.10.12г ми е 14тия ден от закъснението,след 2 положителни теста,миналата седмица доктора видя плоден сак,но понеже имах пак зацапване ми предписа Дуфастон и Но шпа.След като зацапването не спря,а даже се усили,съответно засилихме и дуфастона,вчера пак ходих при доктора и каза,че има плоден сак,но не вижда друго.Каза ми да спра Дуфастона и да оставя природата да реши какво да прави.Днес кървенето се усилва,болките ниско в корема също,та ми стана ясно природата какво решава...
Та въпроса ми е възможно ли е да е втора бременност с кухо яйце или проблема е нещо друго? Само за отбелязване е ,че това "кухо яйце"аз си го поставих като диагноза,защото да изкопчиш диагноза от лекар си е направо невъзможна работа.