Хубава седмица и много здрави деца.
Аз сутринта заведох децата на градина, въшпреки, че в 3 сутринта Никол отново направи пристъп от кашлицата и сега тръпна дали ще ме извикат да ги прибирам. Вече незнам какво да и дам и къде да я заведа. Двама лекари я преглеждаха, нищо и няма ама не спира да кашля. Сменихме 4сиропа за кашлица и няма и няма.
Заведох ли писах? Влачих Алекс през по голямата част от пътя до градината, като той пищеше колкото сили и глас има:( Изпуснах му ръката по едно време и той хукна да бяга в обратната посока. нито да оставя на пътя Никол и Дани, нито да тръгна след Алекс. А и като тръгнех към него той започваше още по-силно да пищи и да бяга . Верно, че беше 8 часа но доста хора се спряха да ни гледат сеира. Само една жена се сети да го хване и да го доведе при мен, въпреки, че той я орита цялата. Ми, набих го, честно ви казвам. Докато седях на колене на улицата за да успокоя другите двама Александър го отнесе защото не издържах. Та влачих го и ревах докато стигнем до градината. Ники се разплака като видя, че плача-тръгна да ме целува и прегръща и аз съвсем се предадох. 3 минути след като влязоха вътре Алекс вече не плачеше. Още съм му много ядосана па ако ще и да не е правилно. Да не говорим, че разревахме поне 4 деца, които влязоха с нас и след нас.
Утре ще е ужас, но ще ги заведа вероятно с такси, защото няма да стане иначе.
Иванита, честито и спокойна бременност:)