0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #160 -: Октомври 29, 2012, 19:21:14 pm »
afrodita279 не тече силно.Има ли вероятност да е спонтанен аборт или просто премръзнах докато чакам влака?Възможно ли е от силен уплах да пометнеш?Ужас,ще полудея до утре.Как да разпозная дали е аборт?
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #161 -: Октомври 29, 2012, 19:26:27 pm »
Спокойно,не се шашкай,от стрес може още повече да си навредиш- не искам да ти казвам какво се усеща при аборт,за да не го търсиш у себе си и да се побъркаш, но повярвай ми,болката веднага ще те накара да идеш в болница. Пий но-шпа и наистина се свържи с лекар.
Ако някой има по-добро решение,да каже,защото аз не знам доколко съм компетентна.Аз така бих направила.
*
« Отговор #162 -: Октомври 29, 2012, 19:50:59 pm »
ами аз нали пия Aspegic/Acetysalicylate,което е обезболяващо и няма как да усетя болка,одеве погледнах пак е накапало едно свтело червено.Много ми е мъчно,хора :(
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #163 -: Октомври 29, 2012, 19:51:26 pm »
aldita,аз веднага бих се свързала с лекар.Той ще ти даде най-компетентния отговор.А за да не се измъчваш,отиди в някоя болница да те видят.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #164 -: Октомври 29, 2012, 20:02:22 pm »
Аldita, момичетата вече са те посъветвали какво да правиш, няма какво да се повтарям. Както знаеш и аз имам леко кървене, беше спряло, но в събота се появи пак. Много се уплаших, отидох на преглед, но бебето беше добре. И в момента имам, но лекарката ми каза да не се притеснявам. Така че не губи надежда, лягай и пий нош па. Ацетизалът за съвсем друго ти го дават, а и ефекта му като болкоуспокояващо е минимален.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #165 -: Октомври 29, 2012, 20:05:39 pm »
По туй време няма с кой лекар да се свържа,а ако отида в болница са само неспециалисти по туй време,случвало ми се 3 пъти преди по друг повод и никак не съм доволна от обслужването им.Мен ме притенява това,че се уплаших страшно много,и от спазъма силно ме заболя.Дано не съм си загубила бебчето,момичета,молете се за мен
*
« Отговор #166 -: Октомври 29, 2012, 20:08:16 pm »
И ви благодаря за подкрепата
*
« Отговор #167 -: Октомври 29, 2012, 20:08:59 pm »
aldita :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #168 -: Октомври 29, 2012, 20:17:22 pm »
Алдитка, тогава утре сутрин веднага лекар.Ти,мисля,беше споменала,че си в чужбина, има ли шанс мъжът ти да отиде в някоя денонощна аптека и да намери някакъв еквивалент на но шпа,ако няма такова лекарство?
Стискам палци!
*
« Отговор #169 -: Октомври 29, 2012, 20:43:07 pm »
Aldita, може прокървяването да е от аспирина. Не се вкарвай във филми. Утре се обади на лекаря си и иди на преглед.  :crossfingers:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #170 -: Октомври 29, 2012, 20:48:27 pm »
aldita според мен сега трябва да се успокоиш щом не можеш да отидеш на читав лекар.В клиниката няма ли спешен телефон или дежурен лекар.Спокойствието е много важно в случая.Пий нещо за болката.Продължава ли да те боли още или само рязкия спазъм беше.
MONK, IrinaMMM силни гушки от мен.Ще успеете-въпрос на време.
iva17 как си миличка.
afrodita279 как вървят нещата с бремеността и гаденето.
« Отговор #171 -: Октомври 29, 2012, 20:56:35 pm »
Aldita,стискам палци-ти само се успокой.Според мен не си прокървила от уплахата,може зацапването да продължава дълго време,сигурно е просто съвпадение с това ,че си се стреснала. :bighug:
« Отговор #172 -: Октомври 29, 2012, 21:11:28 pm »
Бубката, не много добре,макар да не ми се иска да го казвам,сутрин е зле,вечер е апогей,лошото е,че вечер ми се засилва жестоко главоболието (имам нещо като мигренозни пристъпи по принцип, а сега още повече) и от тях тотално ти се повръща.Като капак съм и с разстройство вече 3-4 дни.До днес ядях само сухари и умирах от глад,днес хапнах малко ориз и всичко започна наново :D Каръшка работа...Сега мляскам варени картофи :?
*
« Отговор #173 -: Октомври 29, 2012, 21:16:51 pm »
Момичета,мъжа ми до 25 мин ще пристигне от работа и отиваме в болницата на 30 минути от тук,но нищо,важното е да разбера какво става.Целувкам ви и ще пиша
« Отговор #174 -: Октомври 29, 2012, 21:35:47 pm »
aldita стикам палци всичко да е наред.
 afrodita279 мила ти беше с инсулинов резистентност или се бъркам.Доктора какво ти каза да хапваш.Дано бързо отминат неразположенията.
« Отговор #175 -: Октомври 29, 2012, 21:54:32 pm »
Не съм,но не съм се и тествала- признавам,че това беше единственото изследване,което отказах да повторя,защото първия път ме бяха засекли само след изпиването на глюкозата и после след 2 часа(беше ок), а трябвало и на първия час. Лекарят обаче така и не ме попита изобщо за резултатите. По принцип понасям всякаква болка и гадости,но тези 3 часа,докато ми действаше глюкозата,бяха най-ужасните и при мисълта пак да я пия... :x
А докдторът ми нещо не е много словоохотлив с мен и дори не посмях да коментирам гаденето...
« Отговор #176 -: Октомври 29, 2012, 21:56:53 pm »
afrodita279 извинявай заблудила съм се.
Просто едно от бременните момичета споменаваше ,че не може да хапва сладко заради инсулинова резистентност.
Дано бърз да ти минава неразположението.
Алдита чакаме те с хубави новини ,че всичко е наред.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #177 -: Октомври 29, 2012, 22:11:16 pm »
bubkata, аз съм с инсулиновата резистентност и на мен ми спряха сладкото. За сега другите въглехидрати не са ми ги спряла, само че гледам да се ограничавам. На 3-4 ноември ще пускам изследвания за хормоните на щитовидната жлеза и кръвна захар и ще видим какво ще каже ендокринологът. Иначе за месец съм свалила около 4 кг., въпреки че само лежа и не е да не хапвам, напротив. То като вися цял ден у нас. Сутрин съм много гладна. На мен пък не ми се гади изобщо, нито ми се спи, само някакви придърпвания и бодежи усещам от време на време и коремът ми е подут. И ако не го бях видяла и чула сърцето на бебето онзи ден на ехографа, както си кървя, никога нямаше и да си помисля, че съм бременна.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #178 -: Октомври 29, 2012, 22:23:05 pm »
Ive,мога само да кажа-радвай се... :D дано си все така:)
« Отговор #179 -: Октомври 29, 2012, 22:41:58 pm »
Ирина, МОНК, знам как е. Гуш. Селин Дион е сполучила от шестия опит. Не, че съм й фенка, просто за нея се сетих. А пък наша Ива даже май и би рекорда, докато се зарадва. Ще ни се случи и на нас. Ще видите.

Алдита, не се вкарвай във филми. Знам, че е трудно, но се опитай да не се побъркваш от притеснение. Първо, ако от премръзване или уплах се правеше аборт, на тази планета нямаше да има хора. Не подценявай кървенето в никакъв случай, но и не си мисли, че всяка такава случка е край. Изкарах си успешната бременност в непрестанен, интензивен стрес и нищо, да ми е жив и здрав синът. А три други загубих ей така, в най-хубавия и спокоен период от живота си...

Пиши как си, да не те мислим!