0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #280 -: Ноември 01, 2012, 21:25:56 pm »
Момичета аз от много време не съм писала във форума и затова повечето от вас не ме познават. Напоследък започнах да го следя и се включвам от време на време. Реших да напиша някой ред като прочетох последните постове.
Алдита, момичетата са ти писали доста, но и аз не се сдържах като прочетох постовете ти. Наистина не прави такива неща. Пази се, почивай повече, никакво тичане. Не искам да плаша никого, но това наистина са едни дълго чакани бременности и колкото и да е трудно трябва да се пазим повече. На мен ми се случи инцидент по време на моята и сега и аз все това повтарям на други момичета- да се пазят. Лежането в болници, после и вкъщи и страховете дали всичко ще е наред са кошмар. Лежах няколко месеца вкъщи и само ставах да хапна, до WC-то и съвсем малко излизах. Много е гадно и по-добре да го избегнеш. Затова пази се.
Аз също съм с наднормено тегло, но за мое щастие съм качила само 7 кг и също имам хипофункция на щитовидната.
*
« Отговор #281 -: Ноември 01, 2012, 22:52:55 pm »
Aldita, недей да предизвикваш излишно съдбата. Разходките са препоръчителни по време на бременността, но не за много дълго време и не със спринтови отсечки  :wink:
Избягвай тичане, резки движения, вдигане на тежести.
За килограмите не мисли от сега и че ще ти попречат да родиш здраво детенце. Всичко е индивидуално. Аз също имах леки притеснения, защото забременях 87 кг, но отидох да раждам 85 кг, а детенце ми се роди 3.700 кг и 54 см. Та да знаеш, че има и такива случаи  :P

*
« Отговор #282 -: Ноември 01, 2012, 23:23:19 pm »
алдита, чакай да минат трите месеца, пък после ще мислиш за повече движение. На някои им се налага да прекарат месеци в болница или на легло вкъщи, както ти е написала Мая. Колежката ми по стая е в същото положение. Прибрали я преди седмица и до раждането ще я държат. Почти два месеца. Предния път беше с прееклампсия. Явно сега много я следят да не направи пак и искат да им е под око.  :( Но всичко си заслужава в името на каузата. И да, повече ни гони параноята и не, не сме като лесно забременелите. На мъжа ми се опитвам да му обясня зависимостта между по-горните два факта, но той просто е вдигнал ръце от мен.
Килограмите не са проблем за раждането на здраво бебе. Ако съответно ти се наложи някаква терапия за контрол на хормоните на щитовидната жлеза, това е друго. Ще си я спазваш.

*
« Отговор #283 -: Ноември 02, 2012, 07:54:56 am »
iva17 видя ли че всичко си е наред,радвам се че си се успокоила :bighug:.Наслаждавай се сега на бременноста и се пази.
Афродита,какво си преживяла момиче :balk_159: много гадно,но важното е че близначетата са добре,пази се :balk_600:
Алдита наистина трябва да се разхождаш,но както са ти обяснили момичетата по-малко.

Да се отчета и аз от вчерашния преглед: всичко върви нормално и в единия яйчник имам 6 фоликула,а в другия 5,продължавам с Пурегона по 150 и с Мерионала по 2 амп. и вутре пак ще се гледаме.Док каза,че най веруятно пункцията ми ще бъде в края на другата седмица,радвам се а и в същото време ме е малко шубе дали ще се оплодят Я,но до там да стигнем пък ще видим.

Руми чакам новини и от теб :cuddle:

*
« Отговор #284 -: Ноември 02, 2012, 11:44:44 am »
Здравейте,резултата от кръвният тест е 157.80 направо ще откача.Супер е тази стойност за 10-ти ден нали?
*
« Отговор #285 -: Ноември 02, 2012, 11:58:51 am »
Супер е да,хайде честито :D

*
« Отговор #286 -: Ноември 02, 2012, 12:10:05 pm »
migra,вече официално честито и лека бременност до края
« Отговор #287 -: Ноември 02, 2012, 12:21:13 pm »
 :cheerleader: super e,da :D тихичко честито, мигра!
*
« Отговор #288 -: Ноември 02, 2012, 12:23:47 pm »
migra честито мила! Много се радвам! Леко  preggo и много здраво ylinfant.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #289 -: Ноември 02, 2012, 12:35:23 pm »
Migra, страхотен резултат :) честито и леко бременеене  :D
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #290 -: Ноември 02, 2012, 12:50:42 pm »
migra честитоооооооооооооо.Прекрасен резултат.
« Отговор #291 -: Ноември 02, 2012, 13:30:34 pm »
migra, честито  :D резултатът ти е супер :)
*
« Отговор #292 -: Ноември 02, 2012, 13:35:03 pm »
Много добре migra, честито  osi_9

« Отговор #293 -: Ноември 02, 2012, 15:13:35 pm »
migra, Честито и от мен, лека бременност до термин ти желая :)
amanda, браво, така да продължаваш. Много добре ти върви стимулацията!
iva17, afrodita279,  как сте днес?
Коя е следващата за тест?

*
« Отговор #294 -: Ноември 02, 2012, 15:37:12 pm »
Мерси много за милите пожелания.Това е най-великият ден до сега в моят живот.След 10г мъки и съвети от тоя и оня наи-накрая виждам някакъв резултат от усилията ни.На 12.11 съм на преглед да видим колко бубки са
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #295 -: Ноември 02, 2012, 15:39:28 pm »
Linapoli, аз съм по-добре, зацапване имам мнооого малко, направо не го броя :) днес мисля да изляза със сестра ми за малко да си купя обувки, дънки или панталони някакви. Няма да обикалям много, ще се пазя, но за 1-2 часа няма да се преуморя. И без това само лежа.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #296 -: Ноември 02, 2012, 16:07:59 pm »
 migra:ballons: Честито,мила и добре дошла при preggo
iva17 Ивче,не се притеснявай,малко разходка ще ви се отрази добре на теб и бебчо :wink:
amandaБраво,продължавай само така.
Рум4еот теб кога да чакаме новини?
afrodita279linapoli Как сте днес?
blue_skyМалко остава да гушнеш принцесата... :crossfingers:
И за всички останали :bighug:
maya_the_beeБлагодаря ти,че ми писа.Какъв инцидент ти се е случил?Сега как си?
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #297 -: Ноември 02, 2012, 17:15:24 pm »
AЗ мисля,че corazon е наред?поне само за нея се сещам...
Днес засега и вчера съм ок,не съм повръщала,ама сега малко вече ми се повдига,да видим до края на деня.и на мен ми остана само малко кафяво зацапване-дано спре,защото ми отложиха часа вместо за неделя за вторник(след 1000 молби,че е нужно да бъде по-скоро) и се надявам да не се налага извънредно посещение.
« Отговор #298 -: Ноември 02, 2012, 19:20:42 pm »
Здравейте, момичета !

Днес минахме през фонда, взехме си заповедта и оттам право в клиниката.Ще ходим другата седмица към 6-7 Ноември за предварителните изследвания, а после към 20-ти Ноември (около тази дата очаквам да ми дойде) и другите мои изследвания (които доктора каза, да се направят на 1-2 ден) и да видим дали ще можем още този месец да почнем процедурата.Пък и дано да е успешна.Много мина, малко остана... :D

Имам и един страничен въпрос.Понеже съм нещо като маниак по Кока Кола и всеки ден изпивам около 2 литра.Друго което пия са Фанта и не газирания Присън - 2 литровите бутилки.Идеята ми е - знам, че колата трябва да я спра, за да няма проблеми.Кажете ми с какво е безопасно да я заменя.Дали някое от гореизброените или натуралните сокове (визирам Капи) са по-безопасни.

« Отговор #299 -: Ноември 02, 2012, 19:27:08 pm »
Златен дъжд,успех.
Аз да ти изкажа мпето мнение,пък и другите могат да ме опровергаят. Газираното е добре да се спре,а всякакви сокове освен фрешовете са пълни отрови,в тях няма нищо полезно.Доста съм разпитвала по въпроса и повечето са единодушни в това.е,да пийнеш от дъжд на вятър е ок,разбира се :)))