Лиско, мерси ти за объркването - благодарение на него се информирах надлежно и за скарлатината и за салмонелата.
Да си знам аз за в бъдеще кое как... Надявам се на отрицателни изследвания при вас все пак - стига с тия болести вече!
Мише, бегло помня как я карах тази шарка, но как ме сърбеше - ми е ясен спомен, съчувствам на детенце.
Сега поне има разни там козметики и начини мааалко да се пооблекчи - ползвай ги на макс и да минава и да заминава. Наистина, по-добре като деца да ги изкарват тези неща и да се приключва.
бина, не се панирай. Нищо кой знае какво не е, тепърва ще има да ги гледкаме тези "гадинки", почакай да тръгнат на градина /или ясла/ и ще ни е за "добър ден".
Джам, приемам въпросът ти за риторичен.
Въпреки, че за тази баня нещо се заформи списък на желаещи - ще ви вместя винаги и с удоволствие.
Към банята се предлага още място за преспиване, храна, питиета и как си требе. Да не говорим, че вися с доста черпене по разни поводи все още... Та добре дошли, когато решите.
П.П. Тук вече, освен известна като "онази с огромните постове" и "онази дето се подриска със сушени кайсии", май ще стана известна и "като онази дето все бани прави и все не й се получават".