Мили момичета, с голямо вълнение искам да споделя с вас най-голямата радост - със съпруга ми станахме родители на малък едногодишен чаровник. На 14.09 - Кръстов ден, ни се обадиха, че сме избрани за родители на момченце от София, а седмица по-късно отпразнувахме заедно първия му рожден ден. За щастие успяхме да се видим с малчо още същия ден и много се харесахме. При мен нямаше бурни емоции, любов от пръв поглед или нещо подобно, все едно виждах дете на много близки приятели. Но с всяка следваща среща близостта и вълнението стават все по-силни. За голям късмет можем да се виждаме почти всеки ден.
На 29.10 - в понеделник ни беше делото и сега чакаме 7 дневния срок за влизането на решението в сила. Живот и здраве на 06.11 ще се вземем и къщата ни ще стане по-пълна, разхвърляна и весела
За пореден път се убеждавам, че случайни неща няма. Миналата година по това време изгубих поредната бременност, което беше катализатор за решението ни да осиновим детенце. Преживях го тежко, но днес съм по-щастлива от всякога с малкото човече, което вече влезе в живота ни. Пожелавам на всички очакващи по-бързо да получат добрата новина, да бъдат силни и позитивни