0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Dodi4 мама на малък чаровник
« -: Ноември 01, 2012, 10:15:02 am »
Мили момичета, с голямо вълнение искам да споделя с вас най-голямата радост - със съпруга ми станахме родители на малък едногодишен чаровник. На 14.09 - Кръстов ден, ни се обадиха, че сме избрани за родители на момченце от София, а седмица по-късно отпразнувахме заедно първия му рожден ден. За щастие успяхме да се видим с малчо още същия ден и много се харесахме. При мен нямаше бурни емоции, любов от пръв поглед или нещо подобно, все едно виждах дете на много близки приятели. Но с всяка следваща среща близостта и вълнението стават все по-силни. За голям късмет можем да се виждаме почти всеки ден.
На 29.10 - в понеделник ни беше делото и сега чакаме 7 дневния срок за влизането на решението в сила. Живот и здраве на 06.11 ще се вземем и къщата ни ще стане по-пълна, разхвърляна и весела  :D
За пореден път се убеждавам, че случайни неща няма. Миналата година по това време изгубих поредната бременност, което беше катализатор за решението ни да осиновим детенце. Преживях го тежко, но днес съм по-щастлива от всякога с малкото човече, което вече влезе в живота ни. Пожелавам на всички очакващи по-бързо да получат добрата новина, да бъдат силни и позитивни  :bighug:
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Re: Dodi4 мама на малък чаровник
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2012, 10:45:25 am »
Честито, мамо!
Бъдете много щастливи заедно!!!
Бързо адаптиране на малкия чаровник към новата среда и много незабравими мигове заедно!!!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2012, 11:18:00 am »
Честито мамо Добич, бъдете много щастливи заедно, обичайте се и бъдете здрави!
Ако не е тайно Добич, би ли казала, за статистиката, колко време чакахте от датата на вписването ви регистрите за осиновяване!??
« Отговор #3 -: Ноември 01, 2012, 11:44:11 am »
Честито!
Много щастие пожелавам на цялото семейство!
*
« Отговор #4 -: Ноември 01, 2012, 12:03:37 pm »
Честито! Прекрасна новина, бъдете щастливи  :lol:
В очакване ....
*
« Отговор #5 -: Ноември 01, 2012, 12:59:47 pm »
Благодаря ви за хубавите пожелания  :ballons:
Записах се в статистиката, но накратко от вписването в регистрите до обаждането минаха около 4 м., честно казано аз се бях настроила за по-голямо чакане и първите дни не знаех какво ми се случва. Все още ми е лек хаос в главата, а и в къщата, заради подготовката по посрещането на малчо, но това са радостни тревоги :)
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2012, 13:10:20 pm »
Честито и от мен, да сте живи и здрави и много да ви радва синчето ви!! :balk_16:
Yes, I am harsh.
 I'm also demanding,
 stubborn, self-sufficient and always right.
*
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2012, 13:32:44 pm »
Честит син, мамо! Да ви е жив и здрав и нека щастието не напуска пълната ви къща от сега нататък! Имало сте невероятен късмет да срещнете сина си толкова скоро, радвайте се! Чакаме снимки на малкия принц!

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #8 -: Ноември 01, 2012, 14:51:21 pm »
Бъдете много здрави и щастливи заедно:)))

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2012, 17:08:20 pm »
$estito Dodo4!Radvam se za vas!Iskrenno!Oba4e mi dava6 golqma doza optimizum...Ne znam dali sum razbral dobre no v ramkite na godina ste podali dokumentite i ste se nameriliq s va6iq 4ovek!Super!Strahotno!
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2012, 17:26:15 pm »
Честито! Бъдете живи и здрави и много, много щастливи.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #11 -: Ноември 01, 2012, 18:47:29 pm »
Честита ви радост!
Да ви е жив и здрав синът!
Бъдете все така щастливи!
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #12 -: Ноември 02, 2012, 21:56:41 pm »
И от мене едно голямо честито!  :D Още няколко дни и сладкиша ще е с вас... :) Жела ви много щастие и здраве!
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #13 -: Ноември 02, 2012, 22:24:06 pm »
Честито на цялото семейство :) много усмивки и любов да огреят домът ви, да ви радва много съкровището на мама и тате и много да се гордеете с него.
Обичайте се много :)
« Отговор #14 -: Ноември 07, 2012, 06:23:00 am »
Ех, как съм пропуснала хубавата новина!
Честито Додич  :bighug:! Бъдете най-щастливите мама и тате на най-прекрасния син! Щастливо детство и на Малчо  :ballons: 
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*
« Отговор #15 -: Ноември 07, 2012, 15:29:15 pm »
Благодаря ви отново за прекрасните пожелания, страхотни сте! Докато малчо спи ви драсвам няколко реда за първата нощ у дома: май по-притеснена бях аз, а не той  :) Спа спокойно - едно-две проплаквания не се броят, но днес е малко киселяк, че го мъчат зъбки. Правим се на маймуни, разхвърляме къщата и въобще всичко си идва по местата  :lol:
« Отговор #16 -: Ноември 07, 2012, 16:22:49 pm »
Честито! Най-прекрасните дни ви предстоят! Ако не е тайна, как е името на вашето момченце? Че да не престанем да го наричаме "малчо" :wink:
*
« Отговор #17 -: Ноември 07, 2012, 20:41:39 pm »
Малчо се казва Димитър :)
*
« Отговор #18 -: Декември 15, 2012, 21:29:51 pm »
Измина първия месец с нашето малко съкровище  :) . Всеки ден е различен и вълнуващ. Миналата неделя правихме прощъпулник и Митко хвана бижутерските инструменти и четката на баща си. Дано тръгне по творческата пътека, че аман от икономисти, математици и буквояди (имам предвид себе си и по-голямата чст от родата). Качвам и две снимчици.
Сега сме на финалната права в борбата с вирусите и при първа възможност ще се включа и в темата за първия месец у дома.
« Отговор #19 -: Декември 15, 2012, 21:52:24 pm »
Ей Додич, малък Мите е голям чаровник! Не мога да отлепя очи от къдриците, бузките и любопитния поглед! Жив и здрав да ви е :)
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!