Имам въпрос към доктор Бърди:
Докторе от две седмици сме в Тайланд с бебето,преди два дни започна да кашля,заведохме я на преглед,не се установи нещо сериозно,чисти гърди,няма температура,не е зачервено гърлото,контактна е,спи нормално вечер.Изписаха и сироп Амброцин 3 пъти по 2 мл.Даваме го втори ден ,само че имам чувство че от него кашлицата се усилва,гърлото я дразни и има храчки,които не може да извади,от което нервничи и не иска да се храни.Мисля си дали да спра сиропа?Колко време е нормално да продължи тази кашлица да чакам да мине или да я водя пак на лекар?От днес има и разстройство,не е съвсем воднисто но се изака 3 пъти за днес(обикновено е само веднъж дневно)Новата храна е банан ,въвеждам го от 3 дни по съвсем малко.Дали е възможно моето хранене да разстрои нейното стомахче,откак сме тук ям скариди всеки ден,като невидяла :oops:Също така доста чесън и люто,слагат го на всичко.Да мина ли на диета?Да спра ли твърдата храна на Жаклин и да я оставя само на кърма?Нямаме заместено хранене давам по 60 гр зеленчуково пюре на обяд,след което кърмя.Кашата от елда я изхвърлих след последния Ви пост.Предварително благодаря!