0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Да се повеселим! Номинации 2012!
« -: Ноември 14, 2012, 20:10:33 pm »
Мили другарчета, скоро не сме се отдавали на веселба и спам. (дали да не банна jam, че много ми се кара като спамя...)  :mrgreen:
Да изпратим старата година подобаващо, предлагам. И да се надяваме маите да са били по-големи шегобийци от нас.  :lol:

Номинирайте, забавлявайте се, похвалете себе си, другарчето, котката му  и т.н. Без дърпане на опашки, обаче. На другарчетата имам предвид, не на котките.

Първо поле за действие (срок 3 дни)
- да измислим категориите. Мобилизирайте чувството си за хумор и не слагайте граници на въображението. Но и не се отплесвайте - трябва да сме готови със списъка с победителите до Коледното парти на Зачатие, на което ще раздадем призовете.
Не, няма да кажа какви са, защото не съм клюкарка.  8)

Обещавам, че ще има строги санкции за тези, които кръшкат от работата по тази тема и ходят да лекуват моториката и здравеопазването на държавата в Онези теми. Ще им ги заключа за поне за три дни, мухаха. Освен ако не измъдрят категории за един ден, но което аз дълбоко вярвам, са способни.

« Последна редакция: Ноември 14, 2012, 20:14:34 pm от Елфи »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Да се повеселим! Номинации 2012!
« Отговор #1 -: Ноември 14, 2012, 20:21:52 pm »
Да предупредя „зайците“ приемат се и много хумористични категории. В тях номинациите са чисто хумористични. Да няма обидени, сърдити и т.н. Време е за забавление.
В този ред на мисли предлагам Колкото повече, толкова повече - за дъъълги и многословни постове.
« Последна редакция: Ноември 14, 2012, 20:29:22 pm от Pesheck »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #2 -: Ноември 14, 2012, 20:26:33 pm »
първата категория, която предлагам, и в която съм сигурна, че ще има ожесточена конкуренция, е:

"Форумски Балзак" - за най-дълги, изобилни и напоителни публикации.

Както знаете, френският писател Оноре дьо Балзак е оставил литературно наследство в размер на 137 романа и новели, като понякога е творил по 17 часа на ден. смятам, че имаме потребители, които спокойно могат да му дадат отпор, а и времето е пред тях! :)

За удобство на номиниращите, на разположение са форумските средства за статистика - клик върху името на потребителя, от менюто вляво избирате "Покажи статистики".

п.п. с Пешек сме писали практически едновременно, предлагам да обединим названието на категорията в едно, а именно:

Форумски Балзак (Колкото повече - толкова повече)

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Ноември 14, 2012, 20:34:30 pm »
Ххахаха Джам, не пускам фиш за ТОТО-то, но ето съдбата си знае раУтата и ей ми го реалният шанс преди края на 2012 да спечеля нещо. :lol: :lol: :lol:

Категория "специалист по всичко"?

Допълвам значи, под модераторски натиск, заплаха за бан, закани да бъда отвлечена и вързана да гледам нон стоп записи на предаването "станция нова" по НОВА ТВ... :?

В предложената категория, считам че имат място всички онези съфорумци, които се изказват в множество теми от всякакво естество, обикновено често, обикновено с тон и по начин, който не би оставил колебание у случаен читател в компетентността им да направят дадено изказване. Независимо дали е в тема за торти, за сополи, или в тема за поискана правна помощ...

П.П. Уточнявам, че предложението ми все пак е незлонамерено, а за майтапа, да "разпуснем всички душите" малко. Ако някой потребител ми се обиди и се чувства лично засегнат от горепосочената и предложена категория и вземе, че попадне в нея - то аз ще съдя Пешек и Джам, заради оказан натиск върху мен, "злоупотреба с власт" и к'вото там още може в...няма да казвам кой съд засега.  :lol:
« Последна редакция: Ноември 14, 2012, 20:52:31 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2012, 20:35:52 pm »
Нека има тема за тортите. Мислете оригинално име.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #5 -: Ноември 14, 2012, 20:37:40 pm »
Джибруле, пиши пояснение към предложената категория - какво имаш предвид да включва
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2012, 20:43:15 pm »
е как какво, аз от сега знам кой ще я спечели :lol:
*
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2012, 21:02:24 pm »
Тортите задълже трябва да имат някаква категориика, също аз предлагам фън шуи-то да номинираме, както Пешек каза "От икебана дървесата ги боли"   :lol:

*
« Отговор #8 -: Ноември 14, 2012, 21:33:31 pm »
е как какво, аз от сега знам кой ще я спечели :lol:

Аааахахххаааааа и аз и аз :lol:
В очакване ....
« Отговор #9 -: Ноември 14, 2012, 21:39:07 pm »
"Ти де го чукаш, то де се пука".

Там, където разбрали-неразбрали се пишат постове без да има много връзка с темата, и в опит да ги вкараме в релсите на темата, темата се изменя и никой не помни началото.
[/url][/url]
*
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2012, 21:46:25 pm »
Щом има за дълги и напоителни, нека има и "Майстор на късия разказ" - за кратки, ясни и много на място постове. :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #11 -: Ноември 14, 2012, 21:57:05 pm »
Предлагам категория "Не си ме питал, но ще те съветвам" за постоянство в даването на едни и същи препоръки без оглед на въпросите, проблемите и нуждите на питащите.
*
« Отговор #12 -: Ноември 14, 2012, 22:00:05 pm »
"Ти де го чукаш, то де се пука".

Там, където разбрали-неразбрали се пишат постове без да има много връзка с темата, и в опит да ги вкараме в релсите на темата, темата се изменя и никой не помни началото.

Вени, ха мерси ти за тази категория, че във връзка с потребителите дето все не чели, не разбрали, не доразбрали, обаче пък държат те "да си кажат" и се почват едни обяснения безкрайни и уточнения /където аз пък съм просто недостижима в обеми  :lol:/... Та накрая става точно както казваш.

Във връзка с тези ситуации, все се сещам за два разказа на Чудомир, а именно: "Чакай, Тинке, аз да кажа..." и "Не е тъй мари, Парашкево...". Според конкретния случай - все един от двата се вързва на ситуацията.  :lol: :lol: :lol: Вторият като заглавие пък, може да бъде отнесен към няколко други категории, но...оставям и другите да "творят". :wink:

Щом има за дълги и напоителни, нека има и "Майстор на късия разказ" - за кратки, ясни и много на място постове. :wink:

То и там ясно кой ще победи, но да, уместно предложение. Предлагам предметна награда секира. Декоративна естествено! На "еди коя си" не може да се има вяра, ако докопа истинска и друга победителка в една друга категория е наблизо.  :lol: :lol: :lol:

« Последна редакция: Ноември 14, 2012, 22:13:18 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #13 -: Ноември 14, 2012, 22:04:43 pm »
"Сърдитко Петко"/изгубени в превода/

В тази категория предлагам да влизат потребители, които винаги намират повод да се обидят или разсърдят за нещо, най-често неоснователно. Това обикновено се случва,  когато някой не е съгласен с мнението им и го оспорва аргументирано, което няма нищо общо с личността на опонента, но последният почти винаги го приема лично и става една...веселба :lol:

Надявам се да няма обидени потребители, всичко е на шега и съвсем добронамерено :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #14 -: Ноември 14, 2012, 22:24:13 pm »
Предлагам категория "Не си ме питал, но ще те съветвам" за постоянство в даването на едни и същи препоръки без оглед на въпросите, проблемите и нуждите на питащите.
В тази категория вече имам номиниран :wink:

« Отговор #15 -: Ноември 14, 2012, 22:35:34 pm »
Номинация - "Ни чул ни видял" - едно и също пита на поне три места и поне три пъти.
*
« Отговор #16 -: Ноември 14, 2012, 22:39:07 pm »

Ся, аз не следя темата за тортите и не зная много много за какво става въпрос, но мисля за готварските теми: "Кръжок- пречат ми ръцете" - за особено "сполучливи" постижения в кухнята. :lol:

« Отговор #17 -: Ноември 14, 2012, 23:13:48 pm »

Ся, аз не следя темата за тортите и не зная много много за какво става въпрос, но мисля за готварските теми: "Кръжок- пречат ми ръцете" - за особено "сполучливи" постижения в кухнята. :lol:

Допълвам името "Пречат ми ръцете, пречат ми и двете"

А номинации за модератори ще имаме ли или и те в кюпа?
[/url][/url]
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #18 -: Ноември 14, 2012, 23:20:10 pm »
"Отнесени от вихъра" - за тия, дето все не са разбрали за какво иде реч.

"Пенчо - Питанката" - за защотковците  :lol:...

"На всяка манджа мерудия" - за тия, успели да вземат отношение в повече теми.

"Черешката/маслинката на тортата" - за ма*сторките  :D...
« Последна редакция: Ноември 14, 2012, 23:23:19 pm от elle22 »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #19 -: Ноември 15, 2012, 00:13:32 am »
И аз като Жаси да питам за модове може ли категории? Щото имам предложение :lol:

Баш Бай Брадър /всеки може да бъде номиниран ../ - мисля няма нужда от пояснения :jump12: :jump12: :jump12:

Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!